Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.763
Поени од реакции
43.965
пенал?со рака кога играше Кабул мислам? ретко во таа ситуација се свири пенал,бидјеќи беше блиску до играчот.:toe:
за голот требаше да има слободен,Нани играше со рака,помошникот најверојатно го спомна тоа,но главниот судија педерски го призна голот..
Ама судијата не свирна фаул.. Може не видел, може предност оставил.. ГОМЕЗ и само Гомез е крив за голот..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
после да не ги слушнам фановите на манчестер немале срека и не им помагале судиите!!!!
само не ми е јасно до кога?????

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ама судијата не свирна фаул.. Може не видел, може предност оставил.. ГОМЕЗ и само Гомез е крив за голот..
сигурно не видел,ама помошникот виде де..:))) тоа сакав да кажам:))
мањебитно,си победи утд.:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
после да не ги слушнам фановите на манчестер немале срека и не им помагале судиите!!!!
само не ми е јасно до кога?????
До кога Мајк Дин не се врати пак да суди наша утакмица :toe:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не ве сфаќам. Голот падна на крај, Тотенхем можеби по некое чудо ќе израмнеше (ако беше 1:0). Шо ги мешате судиите кога Манчестер веќе водеше... Имало многу такви ситуации, не дека не, ама бар денес не им зависеше резултатот од судијата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.763
Поени од реакции
43.965
сигурно не видел,ама помошникот виде де..:))) тоа сакав да кажам:))
мањебитно,си победи утд.:)
Абе ок, ама он пак не свирна... Што кога видел помошникот.. Тоа што сакам да кажам е дека нема фаул, играта продолжува, Нани дава гол.. Е сеа може ли да ја смени одлуката судијата (откога му кажа помошникот оти Нани направил енац) и да каже, ааааа абе игра со рака било..не важи голот :):):)
Не ве сфаќам. Голот падна на крај, Тотенхем можеби по некое чудо ќе израмнеше (ако беше 1:0). Шо ги мешате судиите кога Манчестер веќе водеше... Имало многу такви ситуации, не дека не, ама бар денес не им зависеше резултатот од судијата.
Јас сепак мислам оти е до судијата.. :icon_mrgr

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Не се трескај, грешката беше на судијата.
грешка беше на судијата така
греска беше и на судијата против евертон кога го пресече нападот и свиреше крај на натпреварот предвреме
грешка беше на сидијата кога против сити помошникот показа 3 мин а главниот пусти да се играат 5 и падна гол
грешка беше на судијата во сезона 2009 против евертон кога роналдо падна од воздух и судијата свиреше пенал
грешка беше на цудијата кога руни се сопна против арсенал и судијата свиреше пенал
и 1 000 000 вакви ситуации
и после сне ни помагаат судиите бла,бла,бла

--- надополнето ---

До кога Мајк Дин не се врати пак да суди наша утакмица :toe:
и да му казат на мачеда од дома дека оди да игра фудбал а не ракомет

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Хахахах срцки ве обожавам...човек да се надува и да ве чита :icon_mrgr:devil3:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.763
Поени од реакции
43.965
греска беше и на судијата против евертон кога го пресече нападот и свиреше крај на натпреварот предвреме
грешка беше на сидијата кога против сити помошникот показа 3 мин а главниот пусти да се играат 5 и падна гол
грешка беше на судијата во сезона 2009 против евертон кога роналдо падна од воздух и судијата свиреше пенал
грешка беше на цудијата кога руни се сопна против арсенал и судијата свиреше пенал

--- надополнето ---

Грешка е на судијата и тоа што си неписмен.. Ај поздрав сеа!

В

Вори

Гостин

--- надополнето ---

Олабај се,брате.Како и да е ќе победеа,голот само ја запечати победата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

--- надополнето ---

Ако веќе се навраќаме на тој натпревар, Дрогба беше два метра у офсајд па призна гол па мораше да си компензира Дин, тоа е веќе друго.

Си знае дечкото дека фудбал се игра, во 2009 титула ни донесе.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Олабај се,брате.Како и да е ќе победеа,голот само ја запечати победата.
брат не се знаеше ништо имаше уште 7-8 мин за тоа време господ зхае што ке се случи
само ми е криво тоа што велат немале срека не им помагале судиите ова она видовме сега сите
кои се манчестер и колку им помагаат
на галас и кабул прв старт одма жолт а флечер направи 5-6 и ништо

--- надополнето ---

дали сум писмен или не не си ти тој што треба да каже јас не те навредив па те молам немој ни ти
а тоа ако те боли вистината не сум јас крив

--- надополнето ---

дали сум писмен или не не си ти тој што треба да каже јас не те навредив па те молам немој ни ти
а тоа ако те боли вистината не сум јас крив

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не галамете за џабе :) секако ќе победеа Манчестер...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Судијата не свирна за слободен удар. Гомез беше свесен за тоа. Да не беше свесен за тоа зошто би ја изнел топката 10 метри понапред од местото на слободниот?

Е сега никој не му е крив што немаше ориентација каде е Нани.

А и да судеше судијата игра со рака, со кое право Гомез би ја изнел топката 10 метри понапред?

Значи, се е регуларно во случајов. Заслуживме да победиме, и конечно играме како што треба. Барем почнуваме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom