Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Последните два машала, ни напаѓачи не можат такаТоп 10 автоголови од премиерлигата. Богами... ни да плачеш ни да се смееш
Последните два машала, ни напаѓачи не можат такаТоп 10 автоголови од премиерлигата. Богами... ни да плачеш ни да се смееш
Добри голчиња но само не ми е јасно зошто е стаен голот на Бент против Ливерпул со топката, сепак тоа не е автогол (бар така мислам)Топ 10 автоголови од премиерлигата. Богами... ни да плачеш ни да се смееш
Кога се регистрирав на форумов пред некој ден, мислев дека сум нашол идеално место каде можам убаво да праам муабет за фудбал со фановите на сите поквалитетни европски клубови, без провокации и без коментари од типот НИЕ СМЕ НАЈДОБРИ и др. Ама очигледно сум се излажал, ги има доста такви од кој неможеш нормален муабет да сврзеш, мислам секоја чест на исклучоците како што си ти, Озстрикер, Македонец 7 и др. (нека ми прости некој ако го испуштам) ама во глобала има доста такви кој немаат попаметна работа освен да се занимаваат со глупости и да провоцираат или исмејуваат навивач на друг клуб, има и поинакви уште полоши навивачи кој по еден изгубен натпревар се вртат против својот клуб (добро е шо нема такви во нашиот фан клуб) на пример во фан клубот на Арсенал наеднаш сите се свртеа против Венгер а доколку следната утакмица Арсенал победи тој пак ќе им биде херој, или поинаку кажано се вртат како сончоглед!
Уште еднаш велам секоја чест на исклучоците како Македонец 7, па чоекот ќе го распнеа зошо застанал во одбрана на Венгер! ЕДНОСТАВНО НЕКОЈ РАБОТИ НЕМОЖАМ ДА ГИ СВАРАМ!!!
ПС: Немам нито против фановите на Арсенал само така ми текна да посочам ко пример!!!
a ti mnogu golem a?:smir:Добри голчиња но само не ми е јасно зошто е стаен голот на Бент против Ливерпул со топката, сепак тоа не е автогол (бар така мислам)
Абе така ти е кога сркаш попара со размазени малолетни дечишта што уште носот неможат да си го избришат.
Инаку конкретно за во темата на арсенал порано имаше доста добри членови но повеќе не пишуваат поради причините што ги напиша и фан клубот стана една огромна заебанција. Јас престанав да се замарам и си кулирам зошто сватив дека нема ефект да докажуваш или објаснуваш на неразбирливи размазани дечиња.
Па не :icon_eek:. Извини ако се пронајде во постот кој не беше за тебе наменет. :smir:a ti mnogu golem a?:smir:
Не ни реплицирај друг пат, само ignoreПа не :icon_eek:. Извини ако се пронајде во постот кој не беше за тебе наменет. :smir:
Многу го ценам овој играч.Ептен.Ќе ги решеше мало морген,да не беше Крауч.
Не дткај..Манчестер Јунајтед останува најупсешната екипа од почетокот на сезоната во англискиот фудбал, без ниеден пораз во сите (досега) четири конкуренции во кои настапија.