Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Специјално за тебе уште еднаш, со сите литературни правила:

Манчестер Јунајтед останува најуспешната екипа од почетокот на сезоната во англискиот фудбал, без ниеден пораз во сите четири конкуренции во кои досега настапи тимот на Манчестер Јунајтед.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Специјално за тебе уште еднаш, со сите литературни правила:

Манчестер Јунајтед останува најуспешната екипа од почетокот на сезоната во англискиот фудбал, без ниеден пораз во сите четири конкуренции во кои досега настапи тимот на Манчестер Јунајтед.
E не ќе се заебаааааааме :icon_lol:

F

fantomX

Гостин
E не ќе се заебаааааааме :icon_lol:
Ма трагедија е, тоа ѓубре од игра кое го гледав денеска против Сандерленд како и тоа против Глазгов Ренџерс во ЛШ пред некоја недела заслужува поштен пораз од 2 гола разлика. Но некако Јунајтед останува непоразен. Лоша работа. :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
znachi odma pochnuvash so provokacii a?
Де бе па и ти смешно е ова, мада не толку смешно како со автобусот :pos2: Најди и ти за Венгер, кој ти брани :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
razocharan sum od manchesterov... i zatoa ne primam provokacii sea ne mi e smeshno nish :nenene:
Еми ако се тапа нашиве ај да плачиме :)
Не може секогаш да сме најдобри! Плус почеток е на сезона, треба да навиваш за клубот и кога е тешко и кога е лесно!
Мене нервозата ми е 5-10 минути после натпревар, после е се ок зошто и да паднат во 4 лига, јас пак за нив ќе сум!

GGMU!!!

--- надополнето ---

Де бе па и ти смешно е ова, мада не толку смешно како со автобусот :pos2: Најди и ти за Венгер, кој ти брани :)
:pos2:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еми ако се тапа нашиве ај да плачиме :)
Не може секогаш да сме најдобри! Плус почеток е на сезона, треба да навиваш за клубот и кога е тешко и кога е лесно!
Мене нервозата ми е 5-10 минути после натпревар, после е се ок зошто и да паднат во 4 лига, јас пак за нив ќе сум!

GGMU!!!

--- надополнето ---

:pos2:
ne rekov deka sum se otkazhal od niv ama ne sum zadovolen od igrata... duri beshe odbranata problem napadot beshe 100 % efikasen a sega pa odbranata e efikasna napadot.. :S

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.514
Ма трагедија е, тоа ѓубре од игра кое го гледав денеска против Сандерленд како и тоа против Глазгов Ренџерс во ЛШ пред некоја недела заслужува поштен пораз од 2 гола разлика. Но некако Јунајтед останува непоразен. Лоша работа. :toe:
Се проверува стариот цело време напред-назад, да не треба да замачка негде ако треба :icon_mrgr Кај и да е, ќе си почне полека да делка како што си е текот во премиер ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Глејте го ова, Карл Хенри, The Karate Kid :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop