Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Mатематички искористе, намали еден бод разлика:smir:Шо напраи Јунајтед бе? Го искористи тоа? :pos2:
Mатематички искористе, намали еден бод разлика:smir:Шо напраи Јунајтед бе? Го искористи тоа? :pos2:
Во што да ве стигнат ? во титули ?Ај со среќа...еден по еден па може ќе не стигните...
Во што да ве стигнат ? во титули ?
Eден по еден и за 4 утакмици сме пред вас бе дете... ЛОЛ!!!!Ај со среќа...еден по еден па може ќе не стигните...
Брат не ме заебавај, оној сенилнион старец почнува да ме иритира до максимум, капитенот на Англија го игра во куп натпревари, а оној мисирон Еванс во многу важен натпревар го пушта да се учи и да прави глупости со Оши под рака. Па нека се гони во три лепе, за кој к*р дава изјава браво за мојот тим што успеа да се извади од гомна против болтон?! Или болтон конкуренти за титула се, па ај сега ќе си ги прикрива грешките со менталната јакост на тимот? Ефтини приказни безвезе продава...небитно, денов ми го упропастија, се по список да им...!И сам знаеш дека имате лоши почетоци во ПЛ.6 кола се изиграни,ништо не мора да значи ова.
Ако ве почасти уште некој како Болтон вака со по некое бодче можно е...Eден по еден и за 4 утакмици сме пред вас бе дете... ЛОЛ!!!!
Сакаш да ве почастиме некоја титула да не е празно кај вас...греота сте.Ако ве почасти уште некој како Болтон вака со по некое бодче можно е...
ЦИТРОНИ ми ги направивте со тие титули од 65та. Кога и да изгуби Манчестер мора да се вадите со тоаСакаш да ве почастиме некоја титула да не е празно кај вас...греота сте.
Не какајте насекаде низ форумот, нема да се вадиме.ЦИТРОНИ ми ги направивте со тие титули од 65та. Кога и да изгуби Манчестер мора да се вадите со тоа
Такви титули имаат овие од Лузерпул, немој да мешаш баби и жабиЦИТРОНИ ми ги направивте со тие титули од 65та. Кога и да изгуби Манчестер мора да се вадите со тоа
А,вие што се палите одма ко средношколки на мотор?Не какајте насекаде низ форумот, нема да се вадиме.