Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Ај со среќа...еден по еден па може ќе не стигните...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
И сам знаеш дека имате лоши почетоци во ПЛ.6 кола се изиграни,ништо не мора да значи ова.
Брат не ме заебавај, оној сенилнион старец почнува да ме иритира до максимум, капитенот на Англија го игра во куп натпревари, а оној мисирон Еванс во многу важен натпревар го пушта да се учи и да прави глупости со Оши под рака. Па нека се гони во три лепе, за кој к*р дава изјава браво за мојот тим што успеа да се извади од гомна против болтон?! Или болтон конкуренти за титула се, па ај сега ќе си ги прикрива грешките со менталната јакост на тимот? Ефтини приказни безвезе продава...небитно, денов ми го упропастија, се по список да им...!
Среќа Нани циганот се разигра, господ здравје да му даде и повеќе памет другпат да не себичи во 16ник со 3 напаѓачи, при можност за победа...и не да се правам видовит, ама ко да ми се сони дека ќе се посерат (по навика не користат вакви шанси), или газат се по список, или вака мувларски. Без разлика што е почеток на сезона...не им требаше ваков настап.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Сакаш да ве почастиме некоја титула да не е празно кај вас...греота сте.
ЦИТРОНИ ми ги направивте со тие титули од 65та. Кога и да изгуби Манчестер мора да се вадите со тоа :tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
ЦИТРОНИ ми ги направивте со тие титули од 65та. Кога и да изгуби Манчестер мора да се вадите со тоа :tapp:
Не какајте насекаде низ форумот, нема да се вадиме.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Такви титули имаат овие од Лузерпул, немој да мешаш баби и жаби :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Сите фаворити кикснаа овој викенд и што сеа ??ајде тепајте се...Повеќе среќа нареден викенд!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom