Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сфативме,за тебе се е наместено.Гледам имаш пишано дека и во Германија се мести.
Најубаво како мене,не се замарај веќе со обложувалници и нема да мислиш дека има наместени утакмици.
Не е работата дали пишам вкладилница или не..работата е тоа што она што го направија денес тотенхем и челзи мислам беше апла....посебно за тотенхем....мислам дека има логика тоа што го постирам ама секој со своето мислење...виган човече виган..а замисли колку луѓе во европа ги играа сингл тотенхем и волфзбург...ама ајде ...

В

Вори

Гостин
Не е работата дали пишам вкладилница или не..работата е тоа што она што го направија денес тотенхем и челзи мислам беше апла....посебно за тотенхем....мислам дека има логика тоа што го постирам ама секој со своето мислење...виган човече виган..а замисли колку луѓе во европа ги играа сингл тотенхем и волфзбург...ама ајде ...
Па не ќе победува Челзи секоја утакмица со по 6-0 бе баче.
Плус Стоук не се ВБА или Виган.Тие се копачи,кршат нозе,раце...
Плус ја гледаше утакмицата или си басташ на невидено?
11 души беа пред голот застанати,Челзи едвај го скрши отпорот.
Тоа наместено е?

Е,Боже сачувај од вакви што киснат по кладилници,и секој натпревар што не им излегол ко што треба го сметаат за наместен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Полека луѓе, и Тотенхем може да има лош ден, плус кога играа со Јанг Бојс, во среда/четврток? Замор е тоа, требаше да бидат фокусирани и да се исфорсираат да победат :)

T

the Carpenter

Гостин
То е точно. Се бидува. Плус, многу му се собра на виганче. Десет комада јадоа, а не дадоа ниеден. Е сега, беше редно да направат нешто ... појќе ... за волја на вистината, против тимот кој лани им „истовари“ девет парчиња. Голема разлика е тоа, ама се случува
(Barca - Real 3:0, Real - Barca 11:0 )
Aма премиер капиталист лига е ова, се е можно (со намештаљки)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Кладилнициве прават пара од ПЛ. Оди погоди ги утакмициве да те видам...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Зарем и постојат такви луѓе кои сеуште слепо веруваат на се што ќе гледаат на телевизија ..

@Давор

Стоук што се копачи во ред е тоа..но зарем Виган и вест Бромвич не играат ист фудбал??..зарем тие не се исто копачи??....ти свесен си колку во ќар излегоа кладилниците вчера со натреварите кои се изиграа во Германското и Англиската премиер лига..па капак на се беа Лион и Рома..зарем сеуште верувате како малите деца дека натпреварите не беа наместени и дека се играше чист фудбал:kesa:....јас не очекувам на секој натпревар челзи да дава по 6 гола но скоро 80% од луѓето кои отидоа вкладилница вчера ја играа во ливче 4+ или 4-6..е сега пак размисли за што ти зборувам или и ти како Боби ќе ме разубедуваш дека не бил наместен натрпваерот бидејќи си го гледал..да и за Тотенхем,и за Волфзбург,и за Рома,и за Лион и многу други.....

F

fantomX

Гостин
Зарем и постојат такви луѓе кои сеуште слепо веруваат на се што ќе гледаат на телевизија ..

@Давор

Стоук што се копачи во ред е тоа..но зарем Виган и вест Бромвич не играат ист фудбал??..зарем тие не се исто копачи??....ти свесен си колку во ќар излегоа кладилниците вчера со натреварите кои се изиграа во Германското и Англиската премиер лига..па капак на се беа Лион и Рома..зарем сеуште верувате како малите деца дека натпреварите не беа наместени и дека се играше чист фудбал:kesa:....јас не очекувам на секој натпревар челзи да дава по 6 гола но скоро 80% од луѓето кои отидоа вкладилница вчера ја играа во ливче 4+ или 4-6..е сега пак размисли за што ти зборувам или и ти како Боби ќе ме разубедуваш дека не бил наместен натрпваерот бидејќи си го гледал..да и за Тотенхем,и за Волфзбург,и за Рома,и за Лион и многу други.....
Рома или германците, не знам шо праеле.
Тотенхем, па нови се во „среда-недела“-темпото + не се кизнеј шо, па не знам шо е толку неочекувано. Додуша јас појќе бев за 0-0, ама ете, се случи, една топка влезе в гол.
Челзи? Немам ништо против ако сите натпревари можат да ги наместат 2-0 во своја корист. :pos2:
А ако гледаме озбилно, цацко е крив за тие 80% шо се куропецачи како и останати 10% апла куропецачи кои ја играле и 7+ (ко еден мој пријател, дури ми се насмеа како ја ко фан на Челзи му предложив 0-2 гола). Епа чорба бе. Барем ти ко фан на Интер ја виде „брилијантноста“ на Челзи во дуелот во ЛШ, шо по ѓаволите го мислиш Челзи шо се буниш сега овде?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Среќни времиња, Тотенхем и Сити го цицнаа и за чудо Торес проработи. Изгледа го чекаше Руни па и он да дае гол. And what a goal it was!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
Сити се најјаки, ураааа!! Остај шо ме бутнаа на ливче, и на фантази ме заебаа :)
Loosers for life!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јаки се Сандерленд остајте тоа, чим најплатениот играч не можел да се справи со нив, како и најпаметниот стратег и најквалитетниот напаѓач во ПЛ, значи стварно биле тврди ореви :)pos:)

П.С. Сега читам на нет не знам колку е точно, Манчини за овој натпревар од прошлиот кога обезбедиле место во ЛЕ ставил 7 нови играчи -.- Како мисли овој да уигрува кога од составот што победил пред некој ден вади 7 и става нови 7?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.237
Поени од реакции
8.340
Додека им е главен Тевез ке си го имаат проблемов со порази и останато, па и на крај празен гол да промашиш па се чудеше како е мозно тоа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom