Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Нема незаменливи играчи, разбери! Низ Ливерпул поминале играчи многу подобри од Торес и Жерард. И да ги нема тие, пак ќе има некој што ќе биде „незаменлив“. Јас бев единствен на времето што тврдеше дека Ливерпул ќе се снајде и без Овен. Но, останатите мислеа поинаку. Го сменија мислењето кога Ливерпул освои ЛШ.
Без Овен?

Да, и без Јан Раш, Кени Далглиш, Кевин Киген, ....
Којзнае во иднина кој се не ќе бидат незаменливи ...

Да, Ливерпул оди во надолна линија во моментов ...
Ама ко шо рече Роберт Плант :
Slipping down, to rise again! Секој голем тим има успони и падови, тоа е природа, цикличноста!

Е сега, разликата е во тоа што кај некои тимови, кои се вештачки, доколку би се случил пад, тешко се први успон. Така да ...
Ок а што според вас е вештачки клуб?

Клуб кој потрошил големи пари на засилувања?

И не се инаетете, Ливерпул без Џерард и Торес ќе биде 30% послаб. Немате клупа и тоа е факт.
Слично е и со Арсенал, т.е. беше минатата сезона

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Абе реално гледано Ливерпул си тоне. И веројатно ќе продолжи да тоне додека не успее некој да им влее малку самодоверба на тие пичките што трчаат по теренот.
Се засилуваме со ништо повеќе од просечни играчи, и со тоа никаде не се оди. Благодарение на комбинацијата слаби постапки на Бенитез во последните 2 сезони + алчните јенки (такозвани газди) Ливерпул си стана ништо повеќе од просечна екипа. Ако до средината на оваа сезона се соземат колку толку под Хоџсон ќе биде добро, па до крај да истуркаат до пласман во ЛШ. Во секој случај Ливерпул ќе си добие нови газди до средината на октомври најкасно, така да од овој трансфер период толку. Ако биде купен од некој што може да даде милиони за добри засилувања во јануари ќе се сменат многу нешта.

Бај д веј еден фан-фект за другариве навивачи на Челзи: пред да ве земе Абрамович не бевте ништо повеќе од просечни, а да не зборам дека и пред тој да го купи Челзи, клубот има само една титула и тоа во сезона 1954-55 ... така да, ДА вас ве освежи милијардер. Get over it. Се разликувате од Сити со тоа што немаше Абрамович до толку многу пари, а и попаметно си ги одбравте играчите и го начекавте Мурињо во добар момент.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.925
Поени од реакции
11.727
Е сега некои мислат и градат иднина, дали со пари или со младичи, а Ливерпул не го прави ни едното од двете, за жал.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Ne mi e jasno kako Dzejmi Rednap e pogolem igrac od Gerrard. :D

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
I ja mislam deka Gerrard e pogolema legenda za nasiot klub od Jamie Rednap. Kako i da e muabetoto na THE CARPENTER e deka Liverpool e tim kojsto bez razlika na finansiska sostojba i na toa koi sve igraci igraat ke bide GOLEM KLUB , ednostavno ( WE ARE LIVERPOOL ) . A tie sto zborat kako CHelsea i City "investirale" vo svojata idnina , ne se svesni tokmu tie dva kluba kolku go unistija fudbalot ... Napravija za sekoj igrac sto znae dva gola da dade da s eplaka po 30 milioni.
AGAINST THE MODERN FOOTBALL ( malce mi e postov kasa popara , ama mi se spie i sum podnapien i ic ne mi e gajle :) )

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Е сега некои мислат и градат иднина, дали со пари или со младичи, а Ливерпул не го прави ни едното од двете, за жал.
Lol!
Се надевам вашите мислат и градат иднина уште од сега, одкога ќе се пензионира Фергусон и (не)дај боже да останете под Глејзерите и нивните долгови.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.925
Поени од реакции
11.727
Вие сте за lol-ање друже, со купување третокласни играчи и не форсирање деца...а Ферги кога ќе си отиде, пак ќе дојде некоја будала (има ко бајаги добри кандидати) што ќе го води солидно тимот :)
Башка и Манчестер од секогаш градел иднина...но не ми е тоа муабетот.

GLORY!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Вие сте за lol-ање друже, со купување третокласни играчи и не форсирање деца...а Ферги кога ќе си отиде, пак ќе дојде некоја будала (има ко бајаги добри кандидати) што ќе го води солидно тимот :)
Башка и Манчестер од секогаш градел иднина...но не ми е тоа муабетот.

GLORY!
Шо и да ти беше муабетот lol за тебе. Lol ако мислите дека Ливерпул ќе падне. Свесен сум дека моментално е во квалитетна криза, ама се си има ups and downs како што спомнаа неколку луѓе пред мене. Форсирајте си вие деца, секој клуб со своја политика. Ливерпул има неколку highly-rated младинци моментално кои ќе се отворат за неколку години... но ни мене не ми е тоа муабетот. :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Шо и да ти беше муабетот lol за тебе. Lol ако мислите дека Ливерпул ќе падне. Свесен сум дека моментално е во квалитетна криза, ама се си има ups and downs како што спомнаа неколку луѓе пред мене. Форсирајте си вие деца, секој клуб со своја политика. Ливерпул има неколку highly-rated младинци моментално кои ќе се отворат за неколку години... но ни мене не ми е тоа муабетот. :)
Ливерпул е паднат веќе 20 години, он вика имал хајли рејтед младинци...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Во последниве 20 и кусур години, Лузерпул=Гној :toe:

В

Вори

Гостин
Абе реално гледано Ливерпул си тоне. И веројатно ќе продолжи да тоне додека не успее некој да им влее малку самодоверба на тие пичките што трчаат по теренот.
Се засилуваме со ништо повеќе од просечни играчи, и со тоа никаде не се оди. Благодарение на комбинацијата слаби постапки на Бенитез во последните 2 сезони + алчните јенки (такозвани газди) Ливерпул си стана ништо повеќе од просечна екипа. Ако до средината на оваа сезона се соземат колку толку под Хоџсон ќе биде добро, па до крај да истуркаат до пласман во ЛШ. Во секој случај Ливерпул ќе си добие нови газди до средината на октомври најкасно, така да од овој трансфер период толку. Ако биде купен од некој што може да даде милиони за добри засилувања во јануари ќе се сменат многу нешта.

Бај д веј еден фан-фект за другариве навивачи на Челзи: пред да ве земе Абрамович не бевте ништо повеќе од просечни, а да не зборам дека и пред тој да го купи Челзи, клубот има само една титула и тоа во сезона 1954-55 ... така да, ДА вас ве освежи милијардер. Get over it. Се разликувате од Сити со тоа што немаше Абрамович до толку многу пари, а и попаметно си ги одбравте играчите и го начекавте Мурињо во добар момент.
Ох,мој господе!
До кога ќе го праам овој муабет?До кога ќе ви објаснуам некои работи?

Алоо,22 години имаш бе,а збориш како да имаш 10,ебате лузерот.
Гледај сегашност,а не иднина.Гледај сега каде е Ливерпул,каде е Челзи.Не ми кажувај за минатотото.Дека Ливерпул кога освојувал ти не си бил роден,и да си бил појма си немал од навивање.

Бај д веј,заборави да кажеш дека немаме титула во ЛШ!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Добро бре суртуци едни (кога веќе сме почнале и да вреѓаме), човек ќе се потруди реално и без пристрасност да фрли некое мислење и се попаливте како свештеници по мали момчиња. До толку ли сте искомплексирани море? Жално. Од јунајтед-овци разбирам, имаат и зашто, ама Даворе бре, лузеру мој пријателски, ти која основа ја имаш.
Уживајте си спортски, значи со морони не се правело дискусија без да се попалите одма ...

А и Давор, фала што ме потсети ... камо ви титула во ЛШ?

В

Вори

Гостин
Немаме титула во ЛШ,задоволен?

И не знам кој почна да кења,и ја барем моментално имам основа,и не се потпирам на факти(титули) од пред 24242 години,туку гледам што се дешава сега.
А,сега Челзи е подобар од Ливерпул,реално и искрено.Сакал признал сакал не.
Ливерпул е голем тим,со многу титули,но моментално не е во посакуваната форма,и има пад.Секој тим има успони и падови..

Ти се избаци ко падобранец на темава,со тоа дека Манчестер е слаб,и дека Челзи немал титули,што очекуваш да ти речат сите дека си во право?Е,не братче си се заебал.
Не се попаливме,туку фино лепо ти објаснивме.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.925
Поени од реакции
11.727
@ havocreaver
Другар или стварно не ни ги разбираш муабетите (не знам кај гледаш вреѓање), или не правиш будали со сила.
Нема везе, терај си ;) ништо лично...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom