Ќе погреши ли човек ако каже ТЕ САКАМ?

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Значи примеров е следен: идете со партнер кој е премногу затворен во себеси, тој покажува емоции и дека е вљубен но му е потребно многу време да се отвори и да изговори зборови со кој би ја искажал својата љубов. Дали според вас би било правилно ако на таков човек му признаете и му кажете ТЕ САКАМ? Има ли шанси да се повлече и да избега или пак ќе собере доволно храброст да го признае тоа и самиот?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
мислам дека нема да избега во секој случај а ако љубовта е обострана и храброста доаѓа со неа
позз

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Е де. Се срами чоекот можда. Сигурно нема да избега ако му кажеш. Љубов да искажеш е добро во каква и да е ситуација.
Освен кон некој од ист пол. Тоаш јадеш ќотек.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Aко си сигурна дека тоа тој што го покажува е љубов, тогаш не би требало да се повлече, би требало да возврати и да му олесни.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Oд кога е грешка да се каже Те Сакам?
Се зависи од личноста како ке се постави после тоа.Си бил храбар си ги кажал тие два збора,и после се е на него/неа како ке реагира.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Како шо кажа статус ако си сигурна , ќе биде среќен така да зошто би се повлекувал - може само уште повеќе да те засака.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ако се повлече тогаш дефинитвно се работи за женско, ако те засака уште повеќе тогаш машко :)

Шала на страна, дури и да се повлече ништо не губиш, секое искуство е добредојдено...сериозно. Од друга страна пак, колку и да се срами, ако вистински те сака..тешко дека би се повлекол.

A

Auditore

Гостин
Ако се повлече тогаш дефинитвно се работи за женско, ако те засака уште повеќе тогаш машко :)

Шала на страна, дури и да се повлече ништо не губиш, секое искуство е добредојдено...сериозно. Од друга страна пак, колку и да се срами, ако вистински те сака..тешко дека би се повлекол.
Вреди да се проба..

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Во никој случај не е погрешно, само со целосна проценка на чувствата и сигурност дека е навистина така...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не е погрешно но јас би ценел повеќе добро пушење како начин да ми покаже дека ме сака

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Човек не треба да се плаши да ги каже овие два збора,иако јас ги сметам за преценети.Еве зашто,јас не сум тип на човек кој некогаш ги изговорил а и не ми се верува дека ќе се напнувам себеси три дена и три ноќи за да се натерам себеси да ги кажам ако ги мислам.Јас сметам дека самото однесување на човекот,ситните детали го кажуваат и покажуваат тоа.Бар јас сум добар читач кога станува збор за тоа.И доколку увидам дека си имам работа со партнер кој е баш како мене во случајов т.е баш и не сака да ги кажува тие зборови но покажува дека ме сака нема да го опседнам само за да извлечам два збора кои сега се кажуваат како Добро Утро.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако искрено го чувствува човек тоа, никогаш не може да погреши. Некад ќе е возвратено, некад нема да биде, ама подобро е да го кажеш тоа што го осеќаш него цел живот да се прашуваш што ќе беше ако и/му кажев?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
ти би му го испушил на тој шо го сакаш?
Интересно прашање но видиш јас никогаш не сум размислувал од геј перспектива пример како тебе

Но хард филинг брадр ама лаеш на погрешно дрво

Kajgana Shop

На врв Bottom