Football Manager 2011

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А зош ја немоем скриншот да напраам ?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Фала за ова брат никад не би ми текнало дека ова треба :)
Едит: Има ли македонска лига за 11ка да ми даде некој ?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Што лига е тоа бе?!

Иначе си играм со Вардар. Се изназемав free players од цела Европа па и Африка првата сезона и направив пуздер во Прва Лига, каде што поминав само со 1 нерешен натпревар со Работнички а другото се победи.

Втората сезона стигнав некако до крај на квалификациите за ЛШ но испаднав од Стеауа и играв во Лига Европа каде што ја поминав групата но испаднав во прво коло од ЦСКА Москва. Пак освојување на Прва Лига, овој пат со 100 проценти успешност.

Е сеа трета сезона, со парите што ги собрав минатата сезона се изнакупив ефтини играчи. Possebon (Италија) и Sno (Холандија) ми се во средината, заедно со Bobson од Холандија на лево крило и Miguel Perez од Шпанија. И двете крила ги земав без пари првата сезона но супер ми се. Нападот ми се Тричковски (2ра зезона купен) и Hadir, младо црнче од Франција, кое го земав за 10 000 евра а сега се тепаат сите врвни екипи да ми го земат. Одбраната со Мојсов и еден генериран млад Бразил ми е најбоље а по страна се Тодоровски, што игра за репрезентација и Јани Урдинов што игра за Рода сега. Голман долго време ми беше Маџовски али си најдов еден старец Аргентинец Barovero и тој ми е прв избор сезонава. Имам уште 4,5 млади бразилци на повеќе позиции низ тимот, кои ги земав за џабе али според, за чудо одличен скаут што се согласи да дојде во Вардар, се огромен потенцијал за во иднина, не само за Вардар туку и општо. Стигнав до ЛШ и се паднав во група со Челзи, Штудгард и Рубин Казан. Во Лига немам никаква конкуренција па си играм со младинците често, колку да е интересно малце. Тричковски ќе изнададе по 10 гола во првите 4 натпревари и после малце одмор може да му дадам дури.
12 Екипи мислев де :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Од каде даунлоадиравте тоа ако може некој да ми прати

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Еве некои слики од ова што играм со Јуве ...:)
juve-ekipa.jpg ano's tactic.jpg juve-tabela.jpg boskovski-biografija.jpg

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Treto kolo od Liga na Sampioni ispadnav od zvezda predhodno gi pominav apoel nikozia i mitjiland bez primen gol a zvezda me tepa 1-0 gosti i 2-2 doma. :(

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Windows 7:

C:\Users\mkgunner\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data

Windows XP:
My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data

--- надополнето ---

12 екипи колку може да биде?
епа пошо гледам некој пишуваат 24 кола ама мак лига има правилно 33 кола...

Kajgana Shop

На врв Bottom