Football Manager 2011

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
пачот е 11.3 секаде скоро го има а за упатување не сум баш некој експерт а за мотивирање зависи ако играш дома јас ставам do it for thе fans ако сум на гости wish them luck

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Некој тренинзи да дадете за појаки да ми станат играчите? Нов сум во играва ептен нов...

И играм со Дортмунд, која е најдобра формација за нив? Кој играчи да ги наредам и кој улоги да ги давам на играчите...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја играм 4-4-2 брат со таја највише ми иде и на све игрицеве со таја формација ми иде а сменим почнуем да губим незнам зош :D

M

marko 1996

Гостин
Глеам на форумов даваат доста контра-корисни информации :) Ја од моето искуство со ФМ Wish them luck се прави кога играш со некој класа над тебе , Do it for the fans се прави кога е нерешено на полувреме или кога играш со ривалот , ама јас практикувам на секој посебно како изиграл си имав свој граници пример од 6 до 6.5 ( мислам вака ми беше не ме факајте за збор) Дисапоинтинг , над тоа им кажувам нешто подобро( ова зборам на полувреме). А на почеток ке си видиш што највеќе ти одговара за зборење. За формација пробајте ја 4-5-1 со еден дмф , 2 цмф, 2полушпица на 10,11 мене ми се покажала како најдобра формација. Има ке побарате по темава имам оставено линк ептен корисен стваш оценки од играчот и ти кажува што е најдобра позиција за него( Poacher, Complete Forward) или што највеќе му одговара. Можете Ginius мисалм вака се пишува за да си видити играчи дали се исплати како ке се развива у иднина итн. Иначе ја прекинав со играње ми скурчи више леедс ги направив непобедливи против тимови како Манчестер , Челзи , Ливерпул, Арсенал а против Виган и такви пацери губев се инвервирав и ја избришав нешто ми се заебаа плус знакчињата со тимовите и прекинав сеа ја чекам 12 :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
за 4-5-1 во право си ама сепак може на полусезона да ти откаже :) јас играм или 4-4-2 или 4-2-3-1 со брзи крила и добри цм-а, а во нападот или вучинич или миколи (а од младиве белфодил е многу јак)

а за тоа што велиш genius scout се вика програмата ма да не ја користам многу бидејки имам доволно добри скаути

Член од
6 ноември 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
Ако некој сака добар ingame real time editor на играта гуглајте FMRTE :) позз

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
marko 1996 јас ова го ирграм околу 2-3 недели и тоалку знам а имам изиграно 26 натпревара 24 победено 1 пораз и 1 нерешено, така да 4-4-2 работи ако имаш добри крила

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
2 round rapid wien after half time.jpg
Еве нешто од со Плачковица Радовиш веке во ЛШ значи од 3та лига ги однесов во 1ва и ми беше огромна чест и имам некои резултати од тоа а ги напуштив поради тоа што не ми понудуваа договор цело време работев без договор а и тие беа аматерски тим што верувајте беше многу тешко на почетокот затоа што неможеш на никој да му понудиш договор затоа што си аматерки тим и кој каде сакаше си одеше али не беше така веќе во 2рата сезона стана полупрофесионален еве една од поомилените победи
i like this game xD.jpg

Потоа нова приказна почнав со Металург и 2 сезони по ред во ЛШ си влевам во фазата по групи еве резултати од последниве 2 утакмици и влез во фазата по групи
metalurg vo LS so Timisoara.jpg

metalurg vo LS.jpg

еве нешто од составот нема познати имиња но супер играчи иако млади супер се

metalurg formation.jpg

M

marko 1996

Гостин
Ке ви препорачам еден играч кој на играва е ненормален играч. Paulo Henrique дајте и 25-30,35 мил. ама играчов се прави звероња. Ве читам и ме провоцирате пак да почнам да играм :) Исто така земете го и Leight Griffiths под 1 мил ке го земете ама се исплати за парите ако играте посебно 2ра лига негде или некоја послаба лига прави парче. Ahmed Soukona мислам вака е овој за безпари супер играч после тоа Pichu Atenza за 1.1 мил. го земав ми даваа 26 мил. за него за жива глава не го давав :) Еден од најдобрите централни бекови што се зимаат за тие пари па може и најдобриот после се прави оцени 19 и 18 му се за одбрана.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Играм со Напредок, сега сум втора сезона првата освоив куп илига и отпаднав прво коло во европа. Имам напрајно јака екипа а без многу пари потросени се ан се 600-700к да имам потрошено.
За нашево првенство сум многу јак 23 утакмици сум без пораз!

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
И функционира тактикава 4-4-2 се даваат барем голови или ?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
И функционира тактикава 4-4-2 се даваат барем голови или ?
па првата сезона и не, оти пробував појќе формации и тактики. Сега оваа вторава сезона ја завршив со 43-13 гол разлика, најдобриот стрелец 11 гола ама за првенство со 12 кола е доста добро!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Мислам дека сретнав некаде ваква тактика али таа беше наменета за одбранбена игра за да не примаш голови а да даваш по 1-2 на меч

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
па првата сезона и не, оти пробував појќе формации и тактики. Сега оваа вторава сезона ја завршив со 43-13 гол разлика, најдобриот стрелец 11 гола ама за првенство со 12 кола е доста добро!
Што лига е тоа бе?!

Иначе си играм со Вардар. Се изназемав free players од цела Европа па и Африка првата сезона и направив пуздер во Прва Лига, каде што поминав само со 1 нерешен натпревар со Работнички а другото се победи.

Втората сезона стигнав некако до крај на квалификациите за ЛШ но испаднав од Стеауа и играв во Лига Европа каде што ја поминав групата но испаднав во прво коло од ЦСКА Москва. Пак освојување на Прва Лига, овој пат со 100 проценти успешност.

Е сеа трета сезона, со парите што ги собрав минатата сезона се изнакупив ефтини играчи. Possebon (Италија) и Sno (Холандија) ми се во средината, заедно со Bobson од Холандија на лево крило и Miguel Perez од Шпанија. И двете крила ги земав без пари првата сезона но супер ми се. Нападот ми се Тричковски (2ра зезона купен) и Hadir, младо црнче од Франција, кое го земав за 10 000 евра а сега се тепаат сите врвни екипи да ми го земат. Одбраната со Мојсов и еден генериран млад Бразил ми е најбоље а по страна се Тодоровски, што игра за репрезентација и Јани Урдинов што игра за Рода сега. Голман долго време ми беше Маџовски али си најдов еден старец Аргентинец Barovero и тој ми е прв избор сезонава. Имам уште 4,5 млади бразилци на повеќе позиции низ тимот, кои ги земав за џабе али според, за чудо одличен скаут што се согласи да дојде во Вардар, се огромен потенцијал за во иднина, не само за Вардар туку и општо. Стигнав до ЛШ и се паднав во група со Челзи, Штудгард и Рубин Казан. Во Лига немам никаква конкуренција па си играм со младинците често, колку да е интересно малце. Тричковски ќе изнададе по 10 гола во првите 4 натпревари и после малце одмор може да му дадам дури.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Mission completed!

*купувам само британци :)

Kajgana Shop

На врв Bottom