Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Disable направете на мрежната картица, и потоа при инсталација ќе ви се појави офлајн да ја инсталирате.

^ нема потреба опцијата офлајн сама излегува

Стигаат ли понуди за менаџер доколку не аплицираш за работа во тимот?
Уклучив повеќе лиги, почнав со Хајденхајм од Германска трета лига со цел постепено да напредувам и да направам кариера. Е сега имам проблем, затоа што доколку аплицирам за работа во друг тим, овие од боардот одма ми се закануваат со ултиматум - или да се извинам или да си дадам оставка :)

Би требало да стигаат али зависи колку време си играл

33aqu7t.jpg

Се кладиме дека нема да добие црвен картон ?:tv:

Да прашам нешто...
Направив формат на компјутерот т.е. само на партицијата кај што ми беше виндоусот а таму ми беше и сејвот што го играм подолго време. Е сеа дали има некој шанса да го вратам некако мада не ми се верува? :)

Ако си направил формат нема шансе да вратиш тоа освен ако не си зачувал некаде настрана

b4aqtf.jpg

Не ми се верува! I love this game!

После 1:3, мислев дека немаме никакви шанси...ама затоа на полувреме следуваше екстази и тотална експлозија во второ:cuc:

b4aqtf.jpg

Не ми се верува! I love this game!

После 1:3, мислев дека немаме никакви шанси...ама затоа на полувреме следуваше екстази и тотална експлозија во второ:cuc:

Земи некој наш во мариборот твој, безвизен режим е сеа :pos: :D

Акси што формација користиш жити све ?

29p28hk.jpg

Иначе го тепав Копенхаген 1:3, после налетов на Базел.
Од нив изгубив два пати 0:1 и 2:1. Ми се повредија 2ца клучни играчи во средина...Посебон и Боб и не можев ништо да направам.
Крај краева, одличен успех :)

А да, да покажам како стигнав до ЛЕ :icon_lol:

Ја со Челси изиграв 14 наптпревара сите победени и 15от го изгубив од Ливерпул 0-2 на домашен терен не ми се веруе :(

Ја со Челси изиграв 14 наптпревара сите победени и 15от го изгубив од Ливерпул 0-2 на домашен терен не ми се веруе :(
Ја третата или четвртата сезона со Ливерпул цела ја изиграв без пораз(за у Премиер зборам) :) а у Лига Купот на Англија у полуфинале против Сити пуштив младинци до 18 години и изгубив 2-9 дома :pos2: тоа ми е најголем пораз :) а после наредниот натпревар играв со Челзи исто дома и ги тепав 10-1 :vozbud:

па дајте некој совет за тактика ондак и дај кажете со тренинзите што како зош прилично нов сум у игреава јас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom