Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Eпа ако не го среди и пачот алт таб проблемот, пробајте најдете крак за да ја играте без цд ( без маунтнување со даемон тулс ), тогаш не верувам дека ке крашнува.

Сосе крак ја играм и сосе новиов пач :)

Јас чекам да ја досредам негде накај следната недела да искочи некој добар skin и да ставам facepacks,logopacks,kitspacks и некој фајл во sounds и после да речам дека е онака топоваќа.:smir:

--- надополнето ---

Сосе крак ја играм и сосе новиов пач :)

дај бе линкче за крак у пп.:pipi:

Изглеа ќе треба да ја симнам оваа Reoladed - Proper од Замунда а?
Го инсталирав пачов на рускава и сега неможам да ја уклучам.

ааа друже не фаќа на таа/пишува на официјалната страна.ама ќе имало и за таму пач пишуваше.

Сега ги разгледувам работите што пачот ги оправа

- Also made players less likely to shoot too early when clear on goal
- Reduced shots taken from distance when opportunity is there to take ball on further towards goal
- Slight tweak to accuracy of shots in clear cut chance positions

Би требало почесто да паѓаат голови од зицер ситуации, јас разбирам дека и во реалноста тие се промашуваат, но тоа не е случај во 15 меча по ред, финишинг под 15ка и скоро и неизводливо е гол да се даде, кај мене имаше случаји и каде играчот пенал ситуација 5 метра странично го промашува голот.

п.с. Гледам и на SI форумот се жалеле за истово, ја тек утре ке го изиграм менаџеров со пачов па ке дадам коментар дали сеуште се или не се случај честите промашувања.

--- надополнето ---

Симни си крак од некаде.

еве багче.
Губам од милан 0-1 и ставам 3 напаѓач во случајов амаури негде измешу двата напаѓачи и играм формација 4-3-3.Бонучи добива црвен,го вадам кваљарела и ставам одбрана ринаудо и местото на кваљарела останува празно а амаури (средина напад) и дел пиеро (лево напад) не се поместуваат надесно.:toe:

еве багче.
Губам од милан 0-1 и ставам 3 напаѓач во случајов амаури негде измешу двата напаѓачи и играм формација 4-3-3.Бонучи добива црвен,го вадам кваљарела и ставам одбрана ринаудо и местото на кваљарела останува празно а амаури (средина напад) и дел пиеро (лево напад) не се поместуваат надесно.:toe:
На последниов пач ???
Зашто тоа е 1 од поголемите багови, оној за кој зборев со измените.
И ти нели ја имаше на релоадед верзијата, така разбрав од претходните страни, што ке ти е крак ( гледам горе бараш ), неговиот е таман.

п.с. Иначе мене уз ваков случај ми се измеша цела тактика, и Занети, незнам како, напаѓач ми играше а го ставив бек да игра, тотален хаос на терен а со Рома гости играв.

На последниов пач ???
Зашто тоа е 1 од поголемите багови, оној за кој зборев со измените.
И ти нели ја имаше на релоадед верзијата, така разбрав од претходните страни, што ке ти е крак ( гледам горе бараш ), неговиот е таман.

да да на последниот пач.
за краков не ми се пушташе без да го маунтнам фајлот.

п.с. Иначе мене уз ваков случај ми се измеша цела тактика, и Занети, незнам како, напаѓач ми играше а го ставив бек да игра, тотален хаос на терен а со Рома гости играв.

И кај мене така прави, Еванс ми е наместен на напаѓачки корнери да ми седи назад а тој цело време е напред на прва статива (таму е наместен Видиќ), 5 гола од корнер има дадено а 7мо коло сум.

^
^
Добро ја погрешно те сватив, мислам дека мораш самиот да ги поместиш зашто така ке си останат како што биле и со тројца наместени, автоматски и лани и сега не се поместуваат.

^
^
Добро ја погрешно те сватив, мислам дека мораш самиот да ги поместиш зашто така ке си останат како што биле и со тројца наместени, автоматски и лани и сега не се поместуваат.

ги поместувам јас ама нели онака ќе си дојдат прилично на средина,ова не останува голема празнина на средната позиција во нападот.ај баш некој ако се најде во вкава ситуација нек проба.

ги поместувам јас ама нели онака ќе си дојдат прилично на средина,ова не останува голема празнина на средната позиција во нападот.ај баш некој ако се најде во вкава ситуација нек проба.
Ја 2 години ја играм истата тактика, сега истата само ја ископирав у фолдерот за 11ката, 4-1-2-3, со тројца централно во напад, ке ти се поместат само ако оној у средина добил црвен, а ако се повреди пример некој десно или лево, или добие црвен, тогаш си остануваат таму каде што се оној централно и оној странично што игра. Не е тоа баг, сам треба да ги подесиш потоа каде да играат.

Инаку, сакате да кажете дека исо фајлот мора да биде пристутен со новиов пач ? Зашто нели на релоадед верзијата со кракот тоа не го бараше ...

Во врска со пачовите, Мајлс изјави дека вториот пач е во декември, а третиот Февруари/Март(со зимски трансфери).

Ја 2 години ја играм истата тактика, сега истата само ја ископирав у фолдерот за 11ката, 4-1-2-3, со тројца централно во напад, ке ти се поместат само ако оној у средина добил црвен, а ако се повреди пример некој десно или лево, или добие црвен, тогаш си остануваат таму каде што се оној централно и оној странично што игра. Не е тоа баг, сам треба да ги подесиш потоа каде да играат.

Инаку, сакате да кажете дека исо фајлот мора да биде пристутен со новиов пач ? Зашто нели на релоадед верзијата со кракот тоа не го бараше ...

си го бара исо фајлот.ае све му ебам.сеа ќе треба крак за пачов пошо кракот е 11.0 а пачов е 11.1 верзија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom