Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Поубаво на клипот се гледаат, од ФБ албумот ништо не читам :)

Видеото многу ме попали по 11-ката.
Редовно играм Менаџер уште од 2006 и морам да признаам дека оваа година стварно се потрудиле доста важни работи да стават и да подобрат некои клучни работи, и што е најважно, конечно почнаа да ги слушаат фановите и нивните идеи.
-Нов тренинг систем, нешто што одамна посакував, се нервирав до даска бидејќи не можев на моите централни бекови да им подобрам passing без да го ујачам слајдерот за Attacking.
-Подобрен Match Engine, јес да е одличен и моментално, но подобрување на најважниот дел од играта е секогаш ОК.
-Агенти и нов начин за преговарање со играчи. КОНЕЧНО! Ова на некој начин го има веќе во ФИФА Менаџерот, но сигурен сум дека овде ќе го направат 10 пати подобар, конечно ќе може да се ценка со играчите, ане како до сега, на слепо да се доставуваат понуди за договори.
-Dynamic League Reputation! Најбараната опција во историјата на играта и според мене најдобриот иновитет после 3Д графиката. Конечно ќе можеме, на пример, македонската лига да ја однесеме меѓу најдобрите лиги во Европа, конечно ќе може, преку добри резултати во Европа, да се зголеми репутацијата на клубот и лигата и подобри играчи да сакаат да играат во лигата, конечно ќе може, без мамење, Вардар да го направиме првак во Лигата на Шампионите.

Многу сум возбуден за 11-ката, но, во исто време и не сум преголем оптимист, ако се сетам што се случи минатиот пат кога донесоа огромни промени (Менаџер 2008), првите 2 апдејта беа невозможни за играње, имаше огромни багови, доволно нетестирана и избрзана игра. Се надевам нема да им се случи истото и овојпат.

се е супер само многу касно ќе излезе :))) а ова последново не разбрав што беше следнава недела..даулоуд...?

Обично излага демото негде при крај на октомври, а во ноември целата верзија.

На официјалниот форум, Мајлс, главниот човек и шизикот од видеото кажа дека ни самите они немаат официјална зацртана дата за излегување на играва, но е спомнато неколку пати дека ќе излезе пред Божиќ (католички) што најверојатно значи дека при крај на Ноември можеме да очекуваме да излезе, а демото 3-4 недели пред тоа.
Исто, Мајлс кажа дека хардверските побарувања на играта ќе бидат истите како и за 10-ката.

На официјалниот форум, Мајлс, главниот човек и шизикот од видеото кажа дека ни самите они немаат официјална зацртана дата за излегување на играва, но е спомнато неколку пати дека ќе излезе пред Божиќ (католички) што најверојатно значи дека при крај на Ноември можеме да очекуваме да излезе, а демото 3-4 недели пред тоа.
Исто, Мајлс кажа дека хардверските побарувања на играта ќе бидат истите како и за 10-ката.
љајк ќе можам да ја играм :)

17/09/2010
Football Manager 2011 Release Date Announced

We are delighted to be able to confirm the UK release dates for both Football Manager 2011 and Football Manager Handheld 2011 of November 5th 2010.

We expect release dates in all other territories to be similar, and there will be a thread on the forums where any territory release dates that will be different will be able to be found once they are confirmed.
:vozbud:

Уф, уф какви вести. Најдобар поклон ќе имам за денот кога ќе станам полнолетен. Мераци, едвај чекам:vozbud:

А има информации кога ќе излезе демото?

Back
На врв Bottom