Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Мора ова steam да се инсталира ?

ќе почекам нон стим да излезе и да ја снимам на лап топ бидејки на десктопов ми вели дека има некој ерор со графичката....како и на уште неколку луѓе кои видов се жалат на други форуми

Иначе го имате на замунда и не ви треба стим, сеа го симињам :D кај најде сеа да искача бе, пак ли да си расипувам оцени :/

Иначе го имате на замунда и не ви треба стим, сеа го симињам :D кај најде сеа да искача бе, пак ли да си расипувам оцени :/
Го симнав демото од замунда али нешо нејќе да ми се пушти, ерор ми праи...како и да е, ке си почекам до 5ти октомври или нешто покасно,коа ќе ми заврши колоквиумска недела.уфф едвај чекам:salut:

Го симнав демото од замунда али нешо нејќе да ми се пушти, ерор ми праи...како и да е, ке си почекам до 5ти октомври или нешто покасно,коа ќе ми заврши колоквиумска недела.уфф едвај чекам:salut:

Мене од 5-ти ми почнува колоквиумска недела... :jaj:

sod a simnam????vanilla ili strawbery od oficijalniot sajt?????????

Па прочитај шо ти вика и шо поише ти одговара тоа симни. Убаво ти пишува таму.

А да прашам, почнав сезона со Рома, и знае некој колку трае демово? Да знам дали да играм и за иднината или само за една сезона :)

Па прочитај шо ти вика и шо поише ти одговара тоа симни. Убаво ти пишува таму.

А да прашам, почнав сезона со Рома, и знае некој колку трае демово? Да знам дали да играм и за иднината или само за една сезона :)

Демото може да го играш до Јануари,ама снимената игра може после да ја префрлиш(продолжиш) кога ке излезе целосната игра само шо ке ти биде базата на играчи(DATABASE) small

Тууу, штета. Иначе до сеа шо играв све е одлично, супер направено и очекувам целата верзија да биде БОМБА :)))

Демото може да го играш до Јануари,ама снимената игра може после да ја префрлиш(продолжиш) кога ке излезе целосната игра само шо ке ти биде базата на играчи(DATABASE) small

Стварно ова?! Леле сега ми се скрши филмот, си играв со Парма и планирав дур да излезит оргиналот 2-3 сезони да поминам :)

И како ? Задоволни? Јас не ја симињам дури не излезе целосната верзија, ама ме интересира ваше мислење за играва. ;)

Најдобар ФМ што излегол досега.
3Д одличен во секој поглед.Супер новитет се агентите,ја прави играта поинтересна и пореална.Плус нов тренинг систем.
Прекидите ги местиш визуелно:)...ептен добро направено.Некои се жалат слабо реализирале шанси играчите,нешто слично како лани на 10.2 пачот,ама јас сеуште го немам твој проблем.Јас немам ни многу изгирано,само 2 утакмици 5:0 против Барселона У-19 и 4:0 против Фрајбург игледа(или некој друг германски второлигаш).

Back
На врв Bottom