Работнички - Ливерпул 29.07.2010 - 20:45

Rabotnicki vs Liverpool

• Вкупно гласачи
    134

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Аман бе, преку тасета веќе со позери и анти-позери.
Демек право да гледаат фудбал имаат само оние што не пропуштаат натпревар на Работнички... Да беше така, ќе имаше 20 души на стадион.

Не идам за Ливерпул (во Ливерпул знам кои играат колку што знам во Работнички кои играат), туку идам да бодрам македонски тим. Без разлика дали е Работнички, Вардар или Тетекс. Нормално дека ќе има заинтересираност и од нередовните посетители како мене, зошто ретко се случува да догура „дури“ до трета рунда македонски тим. А уште поретко се случува да игра со некој голем клуб како Ливерпул. И шо сеа? Пошто не сум отишол да го гледам Работнички како игра против Ренов - јас автоматски не смеам да го гледам и бодрам Работнички во Европската лига? Да ја фрлам картата ако не? Или да поставиме детектори на вратите кои ќе детектираат вистински и нередовни фанови... Не зборете глупости :)

Вувузели ќе пуштаат да се внесуваат? :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Liverpool squad: Cavalieri, Aquilani, Agger, Jovanovic, Kyrgiakos, Lucas, Wilson, Ngog, Spearing, Darby, Shelvey, Kelly, Skrtel, Eccleston, Ayala, Hansen, Gulacsi, Amoo, Dalla Valle, Ince.
Ова е официјалниот состав кој ќе патува за Скопје.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Работнички ќе ги прегази лигушиве од Ливерпул.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.660
Кога играл Тетекс со Вентспилс имало три вувузели и судиите правеле проблеми.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Демек право да гледаат фудбал имаат само оние што не пропуштаат натпревар на Работнички... Да беше така, ќе имаше 20 души на стадион.

Не идам за Ливерпул (во Ливерпул знам кои играат колку што знам во Работнички кои играат), туку идам да бодрам македонски тим. Без разлика дали е Работнички, Вардар или Тетекс. Нормално дека ќе има заинтересираност и од нередовните посетители како мене, зошто ретко се случува да догура „дури“ до трета рунда македонски тим. А уште поретко се случува да игра со некој голем клуб како Ливерпул. И шо сеа? Пошто не сум отишол да го гледам Работнички како игра против Ренов - јас автоматски не смеам да го гледам и бодрам Работнички во Европската лига? Да ја фрлам картата ако не? Или да поставиме детектори на вратите кои ќе детектираат вистински и нередовни фанови... Не зборете глупости :)
...а сега ли дозна дека има МАКЕДОНСКИ ТИМ што игра фудбал???

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Liverpool squad: Cavalieri, Aquilani, Agger, Jovanovic, Kyrgiakos, Lucas, Wilson, Ngog, Spearing, Darby, Shelvey, Kelly, Skrtel, Eccleston, Ayala, Hansen, Gulacsi, Amoo, Dalla Valle, Ince.
Овој состав уште преска пристигна во Скопје

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Знае некој кај се сместени?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.660
Да, во мотел Радика на патот Дебар-Маврово.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.873
Поени од реакции
4.577
ZITI MENE PRV PAT SLUSAM ZA IGRACIVE
KO DA IGRAME SO RUBIN KAZAN A NE SO LIVERPOOL

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ако играат со овие,Работнички ќе ги прегази ливерпул....:)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004

10000% се согласувам со постов горе!!! :(

Целава дискусија „кој смее да иде да го гледа натпреварот и зошто“ мислам дека беше чиста глупост... Исто како и тоа, дали Работнички ја претставува Македонија или не, и дали треба сите да го поддржуваме работнички или не... Дискусијата ви беше тупење до бескрај...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
10000% се согласувам со постов горе!!! :(

Целава дискусија „кој смее да иде да го гледа натпреварот и зошто“ мислам дека беше чиста глупост... Исто како и тоа, дали Работнички ја претставува Македонија или не, и дали треба сите да го поддржуваме работнички или не... Дискусијата ви беше тупење до бескрај...
Епа и против Мика работнички не преставуваше во Европа па зашто беа 1000 души на стадион не пуни трибини ???муабетов за утакмицава е јасен полно е зошто картите се партиски поделени неможе да ми дава за карта за 5ти блок со тешко срце а само 15 мин од почетокот на продажбата.Некој што нема појма од фудбал ќе иде да гледа а нема да гледа некој што се разбира и прати фудбал а неможе да дојде до карта

Kajgana Shop

На врв Bottom