Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ке бидат објавени со составите на двата тима?
Иди на фб на Работнички страната и таму мислам нудеше еден по 600Aбе некој да знае на препродавање до кај 500-600 кој продава ?
Иди на фб на Работнички страната и таму мислам нудеше еден по 600
Штета за тебе,али ти сакал на гага да земеш излеа па затоа немало!!!Иначе чим имаш карта што се буниш али излеа си платил за неа!!Чудно како може да сакаш да купиш а не ти дадат,јас бев во пон кај билетарите и си земавСе у пичка да му изнаебам на цел Работнички. Се по список, од најмладо до најстаро, од женско до машко. :nerv:
7 години у клубот сум, сум мрзнел на сите утакмици кога имало по 20 гледачи, на -20 сум собирал топки утакмица немам пропуштено и у понеделникот идам пред клуб се знаеш со сите тренери сите таму те знаат не ти даваат карта да купиш ејјј ало што им е? После се жалат немаме посетеност на првенствени утакмици кур се тресе, па ќе нема кога сега не можеш карта ни со пари да купиш за да имаат некои лиглиња да си гледаат, позери да се фалат лилааа бев на Ливерпул. МРШ. Затоа никогаш нема ни фудбал да имаме ни напред нема да одиме ни ништо.
Нека се ебат у гз одма.. толку од мене.
PS. Јас имам една карта ама не ја продавам кур ме боли ќе ја искинам.
Eve ti za 750 - http://www.facebook.com/home.php?#!/fcrabotnickiЛинк пошо ја не најдов ?
Зошто да се каам,еднаш доаѓа Ливерпул па макар и 3 тим!Ке видам фанови на Ливерпул кој првпат доѓаат во Скопје,ке видам убав фудбал и затоа не се каам што сум дал 300 денариЈа верувам дека 80% од тие што купиле карта откога го виделе составот на Ливерпул се каат што ја купиле картата.![]()
Зошто да се каам,еднаш доаѓа Ливерпул па макар и 3 тим!Ке видам фанови на Ливерпул кој првпат доѓаат во Скопје,ке видам убав фудбал и затоа не се каам што сум дал 300 денари