Јамболија.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Какво означува ова jамболија ? Каj нас во Бугариjа значи жител не град Jамбол .

Б

Бат Елохим

Гостин
јас немам јамболии! Ама мајка ми ги чуваше додека беше жива баба ми (свекрва и) али закон беа пред едно 15-20 години. кога ќе ги извадеше баба ми значеше почеток на грејна сезона :pos:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Зелени јамболии????

Пвпат слушам. Тие да не ги користат муслимани само? :)
Јас не сум муслиман :smir:
Инаку многу познати моите зелени јамболии,да не треба и фотки да пуштам

G

GoddessOfRock

Гостин
Темава ме насмеа. Се сеќавам дека кога бев мала моите во зима ставаа јамболии, ама сега не. Мада за на под како килим ми се убави!

С

сашенко

Гостин

ХАхаха имам иста таква лол.Имаме дома неколку јамболии 3 бели имаме, две темно црвени и една портокалова(најмногу ми се свиѓа) иначе ги обожавам.ЗИмно време се најдобар лек против студот.Пред некоја година се сеќававам беше стварно ептен ладно една вечер и спиев со кебе јорган плус 2 јамболии хахахахаа....неможам зимно време без нив...

Јо

Killerschwimanzugfrau!
Член од
3 август 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
They ARE still out there! =P

Мајка ми досадва понекогаш со нив на зима. Инаку не ми се по ќефот. А ги имаме колку сакаш и какви сакаш =D
Ги викаме дифтици тука btw xD

T

Tetro

Гостин
Имам дома, ама онака стојат само, за на зима како воени резерви :)

Мајка ми досадва понекогаш со нив на зима. Инаку не ми се по ќефот. А ги имаме колку сакаш и какви сакаш =D
Ги викаме дифтици тука btw xD
Кај тоа тука? Имам слушнато некаде по источна Македонија, ама не ми текнува баш дека :)

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Е тоа највеќе што мразам да се покривам со јамболии тоа голицка и тешки се боцкаат ич не ги сакам кај мене никој не се покрива со јамболии инаку порано кога ме чуваше баба ми се каравме за тоа дали да спијам со јамболија :vozbud:

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Баш ме потсети темава на една случка вчера-завчера. Му се јавиле на татко ми од топ шоп да му рекламираат некои дормео ќебиња, зиме топлеле, лете ладеле, и татко ми ко што го нервираат вакви досадни и почнал со битолски акцент да и збори на таа, ами јас само со веленца (на скопски јамболии) се покривам, ќе ја прашам домаќинката да не е заинтересирана па ќе ви јавам. И оваа збунете му спуштила слушалка:pos2:

Инаку само кај баба ми се покривам со јамоблии и многу се одвратни, боцкаат и се будам со влакна во уста.:icon_conf

Kajgana Shop

На врв Bottom