FIFA 11

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Коментаторот кога и да каже - The unmistakable Ronaldinho - губи топка.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ајде некој нека изникне на game ranger дур чекам за голден пр0н торент.

acc - 977054
name - brutality

ќе попуштам :wink:

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Otkri li nekoj kako da se prodadat skapite igraci na FIFA 11(xbox 360)?????????

A

Auditore

Гостин
Додајте ме на GameRanger, под ник confusi0n, па ќе играме некој ден кога ќе се договориме.

A

Auditore

Гостин
Го сменик никот на GameRanger, сега сум под ник millanius, додав некои од овде за да играме кога ќе се договориме.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.785
Поени од реакции
23.044
Ја симнав играта од Zamunda, ја инсталирав преку Daemon Tools, ставив и крак. И сега кога сакам да ја уклучам, ми се појавува мало прозорче, само со X на него и во него пишува E0001. :nerv:
Дај помогнете нешто, иначе Windows 7 ми е системот:)tapp:).

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ај ве молам објаснете како може да се игра онлајн ФИФА 11.
Фала

A

Auditore

Гостин
Ај ве молам објаснете како може да се игра онлајн ФИФА 11.
Фала
Го симнуваш програмов, правиш акаунт, додаваш пријатели или бараш хост и играш, само старт и самиот програм уклучува се.
Можеш да ме додадеш мене под ник millanius и ќе играме некој пат.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Еј дечки напрајв акаунт на game ranger ...и кога ќе влезам на некој host и се конектираме да играме, на почетокот само влегува во играта и ми дава да бирам јазик и откако ќе бирам ми се рестартира компјутерот..што е работава? мој ник е predator кој сака ајде да играме

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ја симнав играта од Zamunda, ја инсталирав преку Daemon Tools, ставив и крак. И сега кога сакам да ја уклучам, ми се појавува мало прозорче, само со X на него и во него пишува E0001. :nerv:
Дај помогнете нешто, иначе Windows 7 ми е системот:)tapp:).
Графичката треба да ти подржува шејдер 3.0

Член од
3 април 2011
Мислења
30
Поени од реакции
0
Квалификации за qWCG Македонија во FiFA 2k11 на PC 1v1. Доколку сакате да учествувате и да имате шанса да се натпреварувате за светското во Кореа пријавете се на http://www.more2games.com/index.php?option=com_content&view=article&id=710&catid=17&Itemid=33 - таму имате детални информации како да се пријавите. Поздрав

П.С Доколку нема доволно натпреварувачи нема да има претставник во FiFA2k11, минимумот е 20 до сега се пријавени 3ца!

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Квалификации за qWCG Македонија во FiFA 2k11 на PC 1v1. Доколку сакате да учествувате и да имате шанса да се натпреварувате за светското во Кореа пријавете се на http://www.more2games.com/index.php?option=com_content&view=article&id=710&catid=17&Itemid=33 - таму имате детални информации како да се пријавите. Поздрав

П.С Доколку нема доволно натпреварувачи нема да има претставник во FiFA2k11, минимумот е 20 до сега се пријавени 3ца!
a ova e samo za 1v1 a 2v2 ima li ?

--- надополнето ---

i dali tie sto se za fifa treba da platat 300

М

Мартин`

Гостин

Во ред е се, јас сум заинтересиран - само не е малце рано ?
Јас би пробал .. и до кога е пријавувањево ?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Glupi pravila ima !! ali kako i da e se gledame na kvalifikacii :)

Kajgana Shop

На врв Bottom