FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Навалете народе, оригинал си е од замунда.

На хамачи-----> Network : FIFA11 Macedonia
------------------> Passss : 0000

Ја симнав, ја снимив и изиграв 2 натпревари. Со Јуве против Интер 3-0, на Семи-Про.
Втората ја играв со World 11 против Милан и изгубив 0-2 на Профешнал.
Дур играв со милан, во 2 наврати од напред направи лизгачки старт, и играчот не го допрев, топката му ја тргнав и пенал досуди.
Добив 2 жолти картони. Па добро бе, кои дегени се грижеле за фаули. Тоа што беше досудено како пенал 2 пати против мене на фифата со дури 2 жолти картони, во живо ниту е фаул, ниту пак жолт картон.
Буквално во никој е*ан случај, без разлика каде се наоѓа ситуацијата. Друго е горе доле ОК.

FIFA 11 [RELOADED]? Тоа е оригиналот?

Да од замунда е тоа !

--- надополнето ---

Ама ваков реален фудбал немам играно у живот. Само ќе ви кажам дека сите трансвери се напраени, и копачките најновите модели на сите марки. Другото сами открите си го :)

Замарачка е ептен бе.. Со тоа и-мејлот и со тоа ЦД-код.. Исто и со тоа тренингот замара !! може ли да се исклуче тренингот?

А еве сеа и не ми дава слика од тренингот, само црна слика и кога штракам да шутира се слуша како шитура..

Според мене се е веќе видено... тоа е истата фифа за ПЦ како и сите години без многу графички подобрувања и малку подобрен гејмплеј...
Што е бре со судииве само незнам...2-3 мали фаули во цела игра и 5минути extra time???
Се на се,една просечна оценка од мене...
Ништо посебно не е играва,ама сепак има нешто што ме натера да не ја избришам од ПЦ одма,како што го направив тоа со 10ката...
Очекував многу повеќе...

Зашо ме дупи интсталацијава
го пуштив ЕА сетап и се процесираше и дојде стотка aма додека се полнеше триста ерори излегоа вакви
sasa.jpg

ама ги игнорирав
И на крај ми напиша Insert CD in CD DVD drive
и ОК и Cancel
Ако избереш ОК не се трга тоа дијалог прозорче, ако стиснеш кенсел дали сте сигурни дека сакате да ја изгаснете инсталацијата...

Во крак исто ги пуштив двата фајла и ништо не се деси..си стигнаа до 100ка и толку исто проследенси со ерори како погоре.

pak ke kazam..fifa 11 za na PC e epten razlicna so onaa na xbox 360

nema da go osetite praviot gameplay ako ne ja igrate igrava na sony 3 ili xbox 360

Зашо ме дупи интсталацијава
го пуштив ЕА сетап и се процесираше и дојде стотка aма додека се полнеше триста ерори излегоа вакви
sasa.jpg

ама ги игнорирав
И на крај ми напиша Insert CD in CD DVD drive
и ОК и Cancel
Ако избереш ОК не се трга тоа дијалог прозорче, ако стиснеш кенсел дали сте сигурни дека сакате да ја изгаснете инсталацијата...

Во крак исто ги пуштив двата фајла и ништо не се деси..си стигнаа до 100ка и толку исто проследенси со ерори како погоре.
тоа со даемон толс се инсталира не треба да се отпакува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom