Дај кажи и дека и во странство има тестови за бременост,достапни се насекаде,не се скриени.
Може сама да излезе и да си купи.
Знае дека има тестови .. Aма нејзините ја држат мноогу строго,татко и посебно...татко и ќе биде афтер шок последица

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај кажи и дека и во странство има тестови за бременост,достапни се насекаде,не се скриени.
Може сама да излезе и да си купи.
Знае дека има тестови .. Aма нејзините ја држат мноогу строго,татко и посебно...татко и ќе биде афтер шок последицаMногу незгоден чоек бил, и он е еден од главните проблеми..што ќе се деси кога ќе дознае...
Ми се чини ќе треба кај мене у подрум да ги кријам,некое време
![]()
Можноста за прерано забременување на една девојка е правопропорционална со строгоста и незгодноста на нејзиниот татко. Нели е интересно како ова секогаш им се случува на деца кои се држат „со синџир“?Знае дека има тестови .. Aма нејзините ја држат мноогу строго,татко и посебно...татко и ќе биде афтер шок последица![]()
Може ке звучам малку грубо ама посилно е од мене!
Добро бе дали воопшто слушнал твојот другар за средство наречено кондом?
Дали мислел тој од последиците пред да се одлучеле на тој чекор да имаат односи?
Дали знае тој дека доколку абортира може да се искомлицира и да неможе да има деца?
Колку што знам јас апчиња за абортус не постојат.Можеби сум грешка не знам.
Најдобро е да се посоветувате со гинеколог и да ви ги објасни опасностите кои се предизвикани од абортусот.Зошто како што кажа некој абортусот е убиство.Бебето не е виновно за ништо.
И ако не е трудна девојката нареден пат да мислат и двајцата.
Некој ќе се најде, ќе го посвои, и ќе створи човек од него, а не вака, Абортусот е еден вид на убиство.
.. не планира абортус..
- Фала богу дека знае,не е од Марс...ама се десило,јбг,снемал кондом у тој момент..и шо да праиш
- А ти кога се сексаш,мислиш на пелени и млеко..?? У тој момент хормоните не ти даваат на ништо друго да мислиш,освен на секс.
- Знае... ја барем сум доста добро запознаен околу абортусот и му објаснив убаво.. не планира абортус..
блла бла бла реклама за кондоми бла бла
Шо си запнала, после некое време се ослободиле во врската и си почнале без кондом?
Ти во врска редовно користиш кондом? Океј за првите пати.. Никој не практикува стално со кондом во сериозна врска ако може да наречам, или мањебитно, редовен секс.
Едит: клише момент: со кондом е исто како да лижеш сладолед преку стакло или целофан или слично наводно смешно.
Во ред е,јас реков ке бидам груба ама мислам дека сум во право,а можеби и грешам who knows,и не знам колку им е време врската на нив ама ете сега ке си маваат главата од зид.
Можебби и девојката не е трудна и е сето тоа само стрес.
Сум се осекала јас слично и ми каснело дури и по два месеци.
-Па ако немал кондом во себе можел да одложи на саат својот план и да тркне до аптека и да купи кондом:uvo: