Холандија - Шпанија \ Финале на Светскиот Куп \ 11.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Kojа репрезентација ке биде освојувачот на ова СП ?

• Вкупно гласачи
    150
Да де,дека го примивте сосе јаја на Кампот...да дае Господ цел живот такви комплекси имам.
Браво,свака част:)
Тачно покажа фудбал со 90 минутно пипмлање на топката без ефект,со по еден гол на среќа секоја утакмица и со пичкарска игра,добро ги научил Бускетс да глумат.
Не сум ни малку изнервиран,немам зошто.
Можда не си изнервиран.
Ама иччччч,не ти се допаѓа тоа што освои Шпанија.

И што пичето Снајдер не зема СП,исто и МВП му се лизна од раце:tv:

Шпанија покажа што требаше, освои пехар...а тоа што некои се нервираат заради тоа (посебно заради тоа што најголем дел на Шпанија се играчи на Барса) ...треба да земат нешто за смирување

Значи пехар се освојува со паѓање после секоја изгубена топка.

281wxmo.jpg

:sekss::):)

haha kreten4e pukni si od maka ...a pi4ki se site timovi sto igrat protiv Spanija zosto se plasat da se otvorat i da napadnat bidejki znaat deka vo sprotivno ke bidat torpedirani..
Сега видов јас со кого сум се карал..

Нињо, ај кажи ми колку беше потежок патот на Шпанија од тој на Холандија?
И колку подобра игра прикажаа Шпанците од Уругвај, Холандија и Германија?
Победија, не викам не..единствена заслуга имаа Касиљас, и педерската игра што ја играа.

Кој најдобар тим бе? Свесен си што збориш? Што покажаа на светсково? 90 минути пасови меѓу неколку играчи и по некоја топка кон Виља?
Ако беа толку добри и толку доминанти немаше да тепаат цело време 1-0.
Честито незаслужена титула на сите фанови.
18 шанси имаа Шпанија на овој меч.Имаа поголем посед на топката од Холандија во поголемиот дел од натпреварот.Играа многу почиста игра од Холандија (Де Јонг изиграваше Брус Ли против Чави).Што треба повеќе?

Ох мори мајко од анти барселона навивачи нигде спас се немало.
Тоа навивањето по клубови лошо влијае. Дај малце правете разлика помеѓу клупски натпревари и национални натпревари.
Бооо се нешто смета :nesum:

На тема :vozbud: :vozbud: :vozbud: По 12 години го дочекав моментот- Шпанија на врвот :pehar: Чувство неверојатно :pipi:

П.С. Поздрав до членот кој ме цитираше пред неколку дена после натпреварот Паргвај- Шпанија :) Се израмнија Шпанија и Холандија во изгубени натпревари, ама Шпанија го зеде пехарот. Нека остане статистиката :)))

Победија, не викам не..единствена заслуга имаа Касиљас, и педерската игра што ја играа.

hhuhuhu....se pretvori vo placiputka..

Можда не си изнервиран.
Ама иччччч,не ти се допаѓа тоа што освои Шпанија.

И што пичето Снајдер не зема СП,исто и МВП му се лизна од раце:tv:
Не бе зошто изнервиран,од кога видов Веб како суди,си се помирив дека Шпанија мора и мора да тепа...

:pipi:

Тачно покажа фудбал со 90 минутно пипмлање на топката без ефект,со по еден гол на среќа секоја утакмица и со пичкарска игра,добро ги научил Бускетс да глумат.
Не сум ни малку изнервиран,немам зошто.

Се гледа по начинот на пишување колку не си изнервиран. Шпанија победи против Германија и против Холандија во директни дуели.
Разгледај статистика...и види убаво кој колку и какви шанси имаше (зборам за финалето).

А за болдираното...ефектот се виде кога Касиљас го крена пехарот на крајот.

Ау,сега Веб е крив за поразот:tv:

Охоо педерска игра.Доминираа во сите натпревари Шпанија и педерски играа.Да да се согласувам.И Германија играше педерска игра (сарказам) кога ги растури Аргентина 4-0.Холандија со гол од офсајд го порази Уругвај па што.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom