Холандија - Шпанија \ Финале на Светскиот Куп \ 11.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Kojа репрезентација ке биде освојувачот на ова СП ?

• Вкупно гласачи
    150
Кој најдобар тим бе? Свесен си што збориш? Што покажаа на светсково? 90 минути пасови меѓу неколку играчи и по некоја топка кон Виља?
Ако беа толку добри и толку доминанти немаше да тепаат цело време 1-0.
Честито незаслужена титула на сите фанови.

Па очигледно се добри
Ако беше толку добра Холандија, шо не победи, ако беше толку добра Германија шо не ја победи Шпанија. Во директна пресметка играа. Што сакаш повеќе од тоа.

Кој најдобар тим бе? Свесен си што збориш? Што покажаа на светсково? 90 минути пасови меѓу неколку играчи и по некоја топка кон Виља?
Добро,јасно ни е веќе дека ја хејташ Шпанија.
Ама твој проблем.
Ха !

Идиотче ако за тебе Шпанија е најдобра,за мене не е,океј ?
Немам што да честитам,коа цела утакмица ја одиграа ко пичици на шипка у стриптиз бар,пагаа на секој контакт со противнички фудбалер...исто ко Барса да ја гледав вечерва,пичкарска игра си пичкарски играчи.

Да не беше Касиљас,жими палкава долна што ке поминевте групи,факат факт е ова.
Ах таа Барса :tv:

Жал ми е за Холандија...како и да е ...честитки за Шпанците...

MVP Касиљас!:pehar:

ako igrase sranje fudbal nemase iker da go diga peharpot :)
Значи со тоа што се шампиони, автоматски играат добар фудбал?

--- надополнето ---

Добро,јасно ни е веќе дека ја хејташ Шпанија.
Ама твој проблем.

Не ја хејтам, само не ми се свиѓа фудбалот што го играат.

Значи со тоа што се шампиони, автоматски играат добар фудбал?

--- надополнето ---

Не ја хејтам, само не ми се свиѓа фудбалот што го играат.
Ако не ти се свиѓа,не гледај.Многу јасно.

А Холандија покажа повеќе !? Холандија која имаше прелесен пат до финалето, го победи Бразил со гол на среќа, и со играч повеќе. Не! Исто заслужија, а Шпанија покажа сила кога требаше, ете тоа се цени, карактерот во најважните натпревари.

Што ако Орање имаа 6 победи, кога вечерва промашија зицери, кои ќе ги донесеа на дофат до пехарот.

Впрочем, вие сте навикнати на Шпанија од ЕП 2008, кога играше тотал фудбал, со Арагонес. Епа Дел Боске сега реши да го прифати фудбалот кој се игра последниве години, затоа што има играчи кои можат да го спроведат тоа. Дури и калкулираше во првите натпревари со тактиката, за на крај да се покаже вистинската сила. Џабе ви е хејтањето, заслужена титула на Шпанија!

Да,комплекси имам од прскалките на Кампот,тоа ти беше у стил на најголемите пички у свет:tv:
За комплекси,ми е повеќе од јасно дека имаш.

Да,комплекси имам од прскалките на Кампот,тоа ти беше у стил на најголемите пички у свет:tv:

Шпанија покажа што требаше, освои пехар...а тоа што некои се нервираат заради тоа (посебно заради тоа што најголем дел на Шпанија се играчи на Барса) ...треба да земат нешто за смирување

Лош фудбал :/ , честитки за Шпанците . Холандија самата избра ваков пат преку контри и дефанзива , ахх Робен - ќе се кае цел живот за шансата , секој би требало да даде гол од таква шанса па дури и првпат да игра утакмица.

Ха !

Идиотче ако за тебе Шпанија е најдобра,за мене не е,океј ?
Немам што да честитам,коа цела утакмица ја одиграа ко пичици на шипка у стриптиз бар,пагаа на секој контакт со противнички фудбалер...исто ко Барса да ја гледав вечерва,пичкарска игра си пичкарски играчи.

Да не беше Касиљас,жими палкава долна што ке поминевте групи,факат факт е ова.

haha kreten4e pukni si od maka ...a pi4ki se site timovi sto igrat protiv Spanija zosto se plasat da se otvorat i da napadnat bidejki znaat deka vo sprotivno ke bidat torpedirani..

Шпанија покажа што требаше, освои пехар...а тоа што некои се нервираат заради тоа (посебно заради тоа што најголем дел на Шпанија се играчи на Барса) ...треба да земат нешто за смирување

Тачно покажа фудбал со 90 минутно пипмлање на топката без ефект,со по еден гол на среќа секоја утакмица и со пичкарска игра,добро ги научил Бускетс да глумат.
Не сум ни малку изнервиран,немам зошто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom