- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Остајте ги вечерва хејтерчињава нека се издуваат а вие славите.Европски и Светски прваци,само тоа замислете го.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Општо зборам, појма немам ти за кој навиваш.Која е таа екипа што игра срање фубал, јас не навивам за таква екипа !
Помина времето кога требаше да ги надиграш екипите за да бидеш најдобар и тоа одамна. Сегашниот фудбал е мноооогу поразличен. Незнам како не ви смета да си ги гледате омилените екипи како играат срање фудбал цела сезона, а се жалите пошто Шпанија имала малце повеќе посед, повеќе шанси и повеќе среќа од противникот.
Јас сум фан на Аргентина.Како на вас не ви смета да ја гледате Шпанија како игра срање фудбал цело светско?
Во право е Ѓорче Бој да не е Касиљас,немаше групи да поминете,ама амеба ко тебе тешко да сфати....екстремно тешко...
Да да „во прави си“ но статистиката (официјална) покажува друго.Еве провери фифа статистика.Неможе да спориш нешто кога имаш факти.
http://www.fifa.com/worldcup/statistics/matches/round=249721/match=300061509/index.html
Ајде плачи сега,твојот суперхерој не освои СПКако тоа заслужена??????????
Доминираа? повеќе шанси направија? или пак да не ја држеа топката како на други натпревари?
Ајде плачи сега,твојот суперхерој не освои СП))
Кој најдобар тим бе? Свесен си што збориш? Што покажаа на светсково? 90 минути пасови меѓу неколку играчи и по некоја топка кон Виља?a uste potesko e paramecium kako tebe da si legne na brasnoto i barem ednas da priznae deka najdobriot tim go osvoi prvenstvoto i onaka sportski da im cestitas na site fanovi a ne da jades gomna ako ne bil toj nemalo da stanat prvaci...kako sto znam i toj e del od timot?????
ako igrase sranje fudbal nemase iker da go diga peharpotКако на вас не ви смета да ја гледате Шпанија како игра срање фудбал цело светско?
a uste potesko e paramecium kako tebe da si legne na brasnoto i barem ednas da priznae deka najdobriot tim go osvoi prvenstvoto i onaka sportski da im cestitas na site fanovi a ne da jades gomna ako ne bil toj nemalo da stanat prvaci...kako sto znam i toj e del od timot?????