Холандија - Шпанија \ Финале на Светскиот Куп \ 11.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Kojа репрезентација ке биде освојувачот на ова СП ?

• Вкупно гласачи
    150
Остајте ги вечерва хејтерчињава нека се издуваат а вие славите.Европски и Светски прваци,само тоа замислете го.

Помина времето кога требаше да ги надиграш екипите за да бидеш најдобар и тоа одамна. Сегашниот фудбал е мноооогу поразличен. Незнам како не ви смета да си ги гледате омилените екипи како играат срање фудбал цела сезона, а се жалите пошто Шпанија имала малце повеќе посед, повеќе шанси и повеќе среќа од противникот.

Како на вас не ви смета да ја гледате Шпанија како игра срање фудбал цело светско?

Ае, тука џабе дискусија, ако не си за Шпанија автоматски си хејтер, ако си за Шпанија тогаш провоцираш и така, поздрав и честито титула!

Како на вас не ви смета да ја гледате Шпанија како игра срање фудбал цело светско?
Јас сум фан на Аргентина. :) Колку што ти си ја гледал Шпанија толку и јас.

Во право е Ѓорче Бој да не е Касиљас,немаше групи да поминете,ама амеба ко тебе тешко да сфати....екстремно тешко...

a uste potesko e paramecium kako tebe da si legne na brasnoto i barem ednas da priznae deka najdobriot tim go osvoi prvenstvoto i onaka sportski da im cestitas na site fanovi a ne da jades gomna ako ne bil toj nemalo da stanat prvaci...kako sto znam i toj e del od timot?????

Дека не беше најнај играта на Шпанија ова светско не беше. Ни далеку од таа на европско. Али подобар и немаше освен Германија. Германците изгубија во директна пресметка и тоа заслужено си изгубија, се покажа дека неможат со начинот на кој игра Шпанија. Дефинитнво заслужи со оглед на тоа што цело светско беше разочарувачко.

Оваа утакмица можеше да биде и за едните и за другите, Робен промаши две шанси, тоа е тоа.

Тие што се вистински љубители на фудбалот ќе честитаат и ќе се восхитуваат на големината и менталната стабилност на Шпанците.Се друго кажува првиот пост на оваа страна.

Заслужена победа и ми се остварија прогнозите дека Шпанија ќе биде новиот светски шампион!!

Како тоа заслужена??????????

Доминираа? повеќе шанси направија? или пак да не ја држеа топката како на други натпревари?
Ајде плачи сега,твојот суперхерој не освои СП :)))

a uste potesko e paramecium kako tebe da si legne na brasnoto i barem ednas da priznae deka najdobriot tim go osvoi prvenstvoto i onaka sportski da im cestitas na site fanovi a ne da jades gomna ako ne bil toj nemalo da stanat prvaci...kako sto znam i toj e del od timot?????
Кој најдобар тим бе? Свесен си што збориш? Што покажаа на светсково? 90 минути пасови меѓу неколку играчи и по некоја топка кон Виља?
Ако беа толку добри и толку доминанти немаше да тепаат цело време 1-0.
Честито незаслужена титула на сите фанови.

Ха !

Идиотче ако за тебе Шпанија е најдобра,за мене не е,океј ?
Немам што да честитам,коа цела утакмица ја одиграа ко пичици на шипка у стриптиз бар,пагаа на секој контакт со противнички фудбалер...исто ко Барса да ја гледав вечерва,пичкарска игра си пичкарски играчи.

Да не беше Касиљас,жими палкава долна што ке поминевте групи,факат факт е ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom