Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си јалнаш нешто?? која демократија ја имаме ние која слобода објасни ми.Јас слободата на човекот ја гледам највеќе од аспект на демократија. За мене слобода е демократијата, а демократијата е слобода. И секогаш во животот се залагам за слобода која се темели на демократија!
И секако животот е слобода и слободата е живот!
Слобода е кога нема да морам да се натпреварувам со сите и неморам да бидам во тек со општеството![]()
Да не си јалнаш нешто?? која демократија ја имаме ние која слобода објасни ми.
Демократијата е неуспешна уште од самиот почеток.Ние мислиме дека сме слободно ама не сме
Свесни сме дека денес во ова општество не ги живееме ние нашите животи, туку животите се живеени од страна на еден куп пишани и непишани правила, па нашиот живот претставува само одење по однапред трасирана патека, од која не сме во можност да излеземе ... поради законите нели. Од ова доаѓаме до закључок дека не сме слободни, туку сме робови на законите, политичките системи.
Соу, како ја замислувате слободата? Што воопшто претставува слободата за вас? Дали сте размислувале некогаш да ја преминете границата, и со тоа да ги прекршите законите?
П.С. Не видов ваква тема, па ако веќе има, кантосајте ја оваа. x)