LordDragonII
Dr.Strangelove
Јас сум од 21 век а сега е 22 век, комунистите те лажат.па добро ти си од 20 век, а ова ти е 21век
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум од 21 век а сега е 22 век, комунистите те лажат.па добро ти си од 20 век, а ова ти е 21век
Гарантирам дека ниедна жена нема да постави толку многу прашања за козметички услуги. Само маж го може тоа.Епа вака сакам да си ги издепилирам нозете и ме интересираат неколку нешта
Значи станува збор за ваква депилација
А зашо ондак би ставале капи за пливање кога имаат еден сантим коса?
Има и со брзината и со масажата врска и не сакам да помислам колку ги боли кога облакаат од профи купачите и треба да ги натегнуваат на нив а имаат влакнаИ тоа само за натпревари се депилираат xD
Влакната на телото би влијаеле на брзината ? Потребна е поголема брзина за влакната да влијаат на нејзе. Со брзина од 10-15 км/час и мајмун да бидеш пак влакната не би влијаеле. Тоа за униформата држи вода.
Како можеш да речеш дека сум геј кога јас си знам дека не сумспортистите шо се депилират..е то да,го оправдувам,али маж-не спортист зарадаи "мода" и такви глупости да се депилира ондак е педер:nesvest:
Како што напоменав не сум геј и не ми е потребен геј бар !А после депилацијата? Некој линк од геј бар низ државава да клајте (или google map) па чоекот да можи полесно да се снајди...
Инаку, не гледам зошто некој би ги депилирал нозете.
И да, спортистите што мораат да ги депилираат, гарант не се јавуваат на форум за да прашаат дали и колку боли.
Не сум геј а и не сум некоја позната ѕвезда па толку да се дигне прашина околу мојата сексуална ориентација :pos2:Освен ако не сакаш да изгледаш како геј или ако не си геј секако.
Него не го лажете со 2 пакувања, како што кажа влакнест е.
Не се докажува со влакната, туку со постапките.Ако машкоста се докажуваше со влакната тогаш јас сум најголем маж море, од коса до петици нема бољи!
Јас сум метросексуалец
Не се докажува со влакната, туку со постапките.
Некои од постапките кои алудираат на скриена хомосексуалност е депилирањето на нозе, носење фустанчиња, хулахопки, играње ластик со другарките, желба за играње балет, шминкање и тн...