kelaviot
Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 545
- Поени од реакции
- 328
така е друже,еве сеа шурата потпиша договор(пишував погоре за него),треба да лета као демек на 30 со уште 300 работници.е сеа тоа е броблемот,зградите шо треба да ги праат усте не се почнати темелите ,а он е пријавен како гипсар.шо праиме сеа,го прашувам он вика демек газдата имал помали проекти па ке ги распоредел.не знам шо ке биде со работава.чекам да отиде ,ако отиде,после ке видиме со плата како ке биде,многу сумливо.го имам договорот кај мене дома шо он го потпиша ,неам скенер да го пукнам тука на форум да го видите па да подискутираме.ке се потрудам деновиве да го средам да го видите.дај боже да биде како шо треба.позззззззз
--- надополнето ---
ова е супер ,само шо бев на официјалната страна,не бараат работници од мој профил ,штета.а нема искуство со хотелиерство.кој е заинтересиран може утре да иде Коузон ке има во 11 часот презентација за дубаи за работни места и слично ,па повелете.
--- надополнето ---
ова е супер ,само шо бев на официјалната страна,не бараат работници од мој профил ,штета.а нема искуство со хотелиерство.кој е заинтересиран може утре да иде Коузон ке има во 11 часот презентација за дубаи за работни места и слично ,па повелете.