MVP- На Светското првенство во Јужна африка

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде прогласен за најдобар играч на првенството?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Да, да... видов, иако мислам дека наместо Виља попаметно ќе беше да биде Касилјас или Швајни.

ААаааааааааааа многу мерак ми направи што Форлан ја зема наградата . Најзаслужено , пишав дека е во животна форма =)))

Браво Диего !!!!!

forlan.jpg

Честитки за Форлан.. :zver:

Congratz Forlan dade gi edni od najubavite golovi na svetskoto :)

Браво за Форлан стварно изигра ко ѕвер.

Честитки за Форлан...браво...:helou:

Форлан најзаслужено,Виља и Снајдер не покажаа ништо во финалево . Уште од мечот со Холандија ми беше фаворит :)
:vozbud::aplauz::zver::cuc::cuc::cuc::je::je::je::bravo::bravo::bravo::ojea::ojea::ojea::music3::music3::music3:

Браво Диего !!! - Заслужено, нема што .. Мислев дека Снајдер или Виља ќе ја лапнат, но и двајцата беа бледи и незабележителни во финалето. Форлан му обезбеди на Уру. најдобар пласман на ова СП во однос на останатите Ј.А. селекции. СЧ мајсторе, ги даде најдобрите голови во ЈАР !

Ептен ми е мерак што Форлан ја лапна наградата :)

па добро е што форлан ја зеде, честито и за снајдер,ако дадеше гол робен по асистенцијата од снајди најверојатно и тој ќе беше МВП.
али во секој случај форлан изигра храбро, заслужува споменик во центарот на монтевидео

Честито за Форлан.
Дефинитивно он и Уругвајците комплетно ми оставија многу добар впечаток на светсково.
Да имаа подобар голман можеби до финале ќе стигнеа.
Честитки сепак :)

Најзаслужено!!!!
Браво Форлан!
одлично изигра и воопшто не заслужи да го промаши слободниот во последните мигови од мечот со швабите , заслужија Уругвај и тој да се пласираат на третата позиција!

Кој Виља,кој црн Снајдер бе,ФОРЛАН е ѕверот!!!!!!! Конгретз

Честитки за Форлан,сосема заслужено.
За Снајдер не се секирајте,ќе си земе он Ballon'dor... ;)

Честито за Форлан.
Дефинитивно он и Уругвајците комплетно ми оставија многу добар впечаток на светсково.
Да имаа подобар голман можеби до финале ќе стигнеа.
Честитки сепак :)

WTF ???

Муслера бранеше ненормално,a 3те гола од Холандија беа неодбранливи. Касиљас да не бранеше толку добро Муслера сигурно ја добиваше наградат за најдобар голман :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom