Германија - Аргентина 1/4 финална мега пресметка

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе направи прогрес до 1/2 финалето ?

• Вкупно гласачи
    126
Ееее Меси бее,ни еден гол нежоже да даде а ми го прават најдобар играч:tapp:!!!Ајде куферите и домааа,реков ја Меси нема да мрдне со појаки екипи:toe:

Затвори се во вц и плачи. Очигледно подалеку од ПЕС и ФИФА на сони не си стигнал.
100% другата година ако Милан станат шампиони никот ќе ти биде "Kire Milan".

кире брат не туку трескај зелени..месси за две сезона даде 86 голови во барселона и оваа сезона играше скоро сам во барселона и даде голови во најклучните натпревари за барса...што очекувашево овој натпревар од него каде се наоѓаше помеѓу одличниот швајни и борбениот кедира..сигурно нема туку така да врви???...размисли малце не само да критикуваш!

+ тоа во Барса игра напаѓач и добива топки од средината, овде игра среден ред 90% од времето и пушта топки кон Игуаин и Тевез.

Да бе водеше...:vozbud:

Ама после не водеше 2-0..хаха.
Миро Клосеее.

--- надополнето ---

Сасуке брат..3-0 веќе е...

Сакаме уштеееее...

Леле што е ова,3-0!!!!!!!!!!!

уште еднаш ако ја покажат краставана у ложа ќе ги дигнам у ваздух на следниот самит.
брао за Германија иначе, само будала можеше да се надева на кретеноидите од Аргентина.

Игуаин лигле најголемо.

Швајни..Нека сиса Марадона, да види кој бил нервозен.:)
А, да, и собирачот на топки им збрца една.:)

хахах не се нормални швабиве...............алал да им е :wink:

Ехххххх Србијо моја Србијо.
Каква ли само шанса пропуштивме.

:pos:И ова се случи,октоподот Поул и овој натпревар го погоди,штета за делфинот кој им даваше надеж на Аргентина.
Кај е Меси,дали тревата е многу голема или тој е многу мал?
Не бев ни за едните ни за другите но Германците ми направија меракот.
Чао Аргентина,Чао Марадона Чао Меси :helou:

zverovi,bravo bravo bravo za germancite,kako samo si igrat kurtasak so argentincite.So vakva igra od sega gi proglasuvam za sampioni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom