- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Овој коментаторов ако ги знае играчите јас главата ја сечам!
Леле леле колку ми доаѓа да го изедам еј !!проклет октопод. ќе направам суши од него!
Tреба да се срамите што 1-0 е сеуште не знаете шанси да искористите ... Ќе ви се врати како бумеранг ...Боби[Мкд];3653772 напиша:Швајни тешко го маркира Меси, Маскерано не му даде да прдне на Оезил. Ајде, ајде, не баш најдобро полувреме ама супер е.
Баерн школа=ѕверови...
Роналдо мрдна.Ееее Меси бее,ни еден гол нежоже да даде а ми го прават најдобар играч!!!Ајде куферите и домааа,реков ја Меси нема да мрдне со појаки екипи
кире брат не туку трескај зелени..месси за две сезона даде 86 голови во барселона и оваа сезона играше скоро сам во барселона и даде голови во најклучните натпревари за барса...што очекувашево овој натпревар од него каде се наоѓаше помеѓу одличниот швајни и борбениот кедира..сигурно нема туку така да врви???...размисли малце не само да критикуваш!Ееее Меси бее,ни еден гол нежоже да даде а ми го прават најдобар играч!!!Ајде куферите и домааа,реков ја Меси нема да мрдне со појаки екипи
Нијанса?За нијанса подобра игра на германија кој одлично цврсто и самоуверено влезе во овој натпревар..аргентина до 20 минута сеуште спиеше и средината неможеше да се справи со одличните кедира и швајни...не знам само зошто марадона форсира по десната страна каде што се наоѓа отиаменди кој нема направено ништо забележително досега а месси е некако изолиран..германците си ја играат својата игра и според мене заслужено водат...очекувам милито и агуеро да влезат во вториот дел и да го свртат натпреварот во нивна корист....!
Еден играч не погоди, ебате копукот. Ај Меси и Тевез шо ги меша, ама Кедира со Швајнштајгер да го помешаш бе ?! Кретен.Овој коментаторов ако ги знае играчите јас главата ја сечам!
Јас би рекол за 3 нијанси :kesa:Нијанса?