- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Овој коментаторов ако ги знае играчите јас главата ја сечам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
проклет октопод. ќе направам суши од него!
Боби[Мкд];3653772 напиша:Швајни тешко го маркира Меси, Маскерано не му даде да прдне на Оезил. Ајде, ајде, не баш најдобро полувреме ама супер е.
Баерн школа=ѕверови...![]()
Ееее Меси бее,ни еден гол нежоже да даде а ми го прават најдобар играч!!!Ајде куферите и домааа,реков ја Меси нема да мрдне со појаки екипи
![]()
Ееее Меси бее,ни еден гол нежоже да даде а ми го прават најдобар играч!!!Ајде куферите и домааа,реков ја Меси нема да мрдне со појаки екипи
![]()
За нијанса подобра игра на германија кој одлично цврсто и самоуверено влезе во овој натпревар..аргентина до 20 минута сеуште спиеше и средината неможеше да се справи со одличните кедира и швајни...не знам само зошто марадона форсира по десната страна каде што се наоѓа отиаменди кој нема направено ништо забележително досега а месси е некако изолиран..германците си ја играат својата игра и според мене заслужено водат...очекувам милито и агуеро да влезат во вториот дел и да го свртат натпреварот во нивна корист....!
Еден играч не погоди, ебате копукот. Ај Меси и Тевез шо ги меша, ама Кедира со Швајнштајгер да го помешаш бе ?! Кретен.Овој коментаторов ако ги знае играчите јас главата ја сечам!
Нијанса?![]()