Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно што има врска темава со Србомани ама ајде, сигурно си научил нов збор па сакаш да го употребишNe im bega eliminacija od grupi veruj.
YUGOSLAVIJA BEEE ne mi se veruva koi degeni ste da raspravate ovde za edna masonsko - satanisticka tvorevina,stvarno ste otideni i daj ne lecete kompleksi vise so taa Jugoslavija.
Alooo Jugoslavija ja nema vise...napravete tema podobro najdobrite igraci vo bivsa YU i stavete si go prstot na glava i izbrojte do deset koga otvarate tolku neatraktivni temi ... ZALNO za majka Makedonija sto mora uste vo dusava da trpi smrdulki,ali sepak ke vi dojde krajot na vas srbomanite.
--- надополнето ---
Koga toa ja vikale Brazil od Evropa koga odese Tito po zemjata ... epa brat toa bilo od vremeto na Tito be druze.
темава е промашена, али ништо попаметно не се очекува од ЗОТЕ. Тоа ти е исто како сега да правиме муабет што би било ако Роналдо, Ривалдо, Роналдињо и компанија биле Македонци.
Ајде удрете еден дилејт на темава оти стварно нема смисла тоа што го зборувате..
Боби[Мкд];3648111 напиша:Абе и 1991 година мислеа дека кога ќе се спои Западна со Источна Германија дека никој не ќе може да ги победи, но еве некој чат-пат му успева.:tv:
Ја викам дека намерно ја растурија Југославија оти сите светски и европски ќе ги освоеше.:tv:
ФИФА ја растури бе, оти се можно ќе освоеше. :tv:А кој тоа ја растури? Реган? Горбачов? Мао? ЦИА, КГБ, Мосад, БНД, МИ6, Интерпол? Ах темава отвара повеќе прашања одошто одговара...
А Ј Америка да состават еден дрим-тим и да пратат на светско? А Јапонија и Ј Кореја? А Чехословачка или СССР да беа уште држави? А баба ми да имаше тркала...?
Прашања, прашања...
Ок, а што е толку страшно да се направи муабет за тоа кој тим би го имала Југославија на светсково? Можеби и во Чешка сега на некој форум дискутираат нешто слично, тоа НЕ ЗНАЧИ дека сакаат да ја вратат Чехословачка.
Незнам стварно, ако на некој не му одговара темава нека не ја посетува или нека не коментира, а не да ми глумат овде некои тешки патриоти и да мешаат спорт со политика ...