Како би поминала Југославија на СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
-------------Handanović
Čorluka-Ivanović-Vidić-Kolarov
-------Kranjčar------Pranjić
---------------Modrić
----Olić------Džeko-----Pandev

:vozbud::vozbud::vozbud:

-------------Handanović
---------------Modrić

Добар ти е составов, само средината е многу напаѓачка, Станкович место Прајнич би било подобро. Во другото се сложвам со твојов тим

Добар ти е составов, само средината е многу напаѓачка, Станкович место Прајнич би било подобро. Во другото се сложвам со твојов тим
Не бе,Пранич си игра деструктивец,таман си е:)) Станкович поофанивен мислам дека е.:smir:

Олич пред Вучинич и Јоветич?Ахххх.....
Ја би играл вака..
- Ханданович -
- Чорлука/Срна - Иванович - Видич - Коларов -
- Мисимович - Пандев* -
- Модрич/Крајнчар -
- Јоветич - Џеко - Вучинич -
*тренер Мурињо :pos:

Не,не е премногу офанзивно.Знаеме Пандев колку добро игра у одбрана :pos:

Жигич, Наумовски, Пантелич, Прањич, Едуардо од Арсенал......

Сите тие се добри, а не се на листата...

Ако во вакво друштво го ставате Наумовски, тогаш не се разбирам во фудбал.
Стварно супер играчи, по двајца врвни на секоја позиција. По мој вкус вака би биле првите 11:

Хандановиќ

Срна - Ивановиќ - Видиќ - Коларов

Красиќ - Модриќ - Крањчар - Јовановиќ

Џеко - Олиќ​

Офанзивно, на гол повеќе.

Samir Handanović (Udinese)

Branislav Ivanović (Chelsea)
Nemanja Vidić (Manchester United)
Danijel Pranjić (Bayern M.)
Aleksandar Kolarov (Lazio)

Dejan Stanković (Inter)
Luka Modrić (Tottenham)
Dario Srna (Šahtar)
Niko Kranjčar (Tottenham)

Edin Džeko (Wolfsburg)
Goran Pandev (Inter)

Кој тим човече...Полуфинале минимум,не ни бега...:zver:

Samir Handanović (Udinese)

Branislav Ivanović (Chelsea)
Nemanja Vidić (Manchester United)
Danijel Pranjić (Bayern M.)
Aleksandar Kolarov (Lazio)

Dejan Stanković (Inter)
Luka Modrić (Tottenham)
Dario Srna (Šahtar)
Niko Kranjčar (Tottenham)

Edin Džeko (Wolfsburg)
Goran Pandev (Inter)

Кој тим човече...Полуфинале минимум,не ни бега...:zver:

Ne im bega eliminacija od grupi veruj.

YUGOSLAVIJA BEEE ne mi se veruva koi degeni ste da raspravate ovde za edna masonsko - satanisticka tvorevina,stvarno ste otideni i daj ne lecete kompleksi vise so taa Jugoslavija.

Alooo Jugoslavija ja nema vise...napravete tema podobro najdobrite igraci vo bivsa YU i stavete si go prstot na glava i izbrojte do deset koga otvarate tolku neatraktivni temi ... ZALNO za majka Makedonija sto mora uste vo dusava da trpi smrdulki,ali sepak ke vi dojde krajot na vas srbomanite.

--- надополнето ---

-------------Handanović
---------------Modrić

Vozbuda ???? Za nepostoecki tim ????

Ne te razbiram.

--- надополнето ---

Ili podobro igrajte fudbal manager 2010 super igrica ko za vas i tamu naprajte si go sostavot od vasite jugonostalgicarski sonovi.

cccc

Ne im bega eliminacija od grupi veruj.

YUGOSLAVIJA BEEE ne mi se veruva koi degeni ste da raspravate ovde za edna masonsko - satanisticka tvorevina,stvarno ste otideni i daj ne lecete kompleksi vise so taa Jugoslavija.

Alooo Jugoslavija ja nema vise...napravete tema podobro najdobrite igraci vo bivsa YU i stavete si go prstot na glava i izbrojte do deset koga otvarate tolku neatraktivni temi ... ZALNO za majka Makedonija sto mora uste vo dusava da trpi smrdulki,ali sepak ke vi dojde krajot na vas srbomanite.

--- надополнето ---

Vozbuda ???? Za nepostoecki tim ????

Ne te razbiram.

--- надополнето ---

Ili podobro igrajte fudbal manager 2010 super igrica ko za vas i tamu naprajte si go sostavot od vasite jugonostalgicarski sonovi.

cccc

абе сега кава творевина била имала толку мешани бракови што сакаш ил ине сакаш сите тогаш а и низ вековите сме се станале крвно поврзани. тоа што се случи после е зло зашто се делеа и други држави без убивање.

но темата е на место, секој сака да знае што би било кога би било. и тука е дражта во поговорката која не учи 5 браќа кога се заедно не можеш да ги скршиш ама еден п оеден лесно ќе ги победиш.

ќе поминеше исто како Словенија и Србија што поминаа...

ќе поминеше исто како Словенија и Србија што поминаа...

не знам коллу знаете, ама изгледа не знаете ништо, југославија според стилот на играта и технички потковануите играчи ја споедуваа со бразил. значи југославија беше бразил од европа и сега видете вие да останеше југославоја колку титули ќе имаше до сега европски и светски првак.

не знам коллу знаете, ама изгледа не знаете ништо, југославија според стилот на играта и технички потковануите играчи ја споедуваа со бразил. значи југославија беше бразил од европа и сега видете вие да останеше југославоја колку титули ќе имаше до сега европски и светски првак.
а да заборавив,се извинувам,дека ЈУ 4 пати беше светски и 5 пати европски првак:pos2:

Koga toa ja vikale Brazil od Evropa koga odese Tito po zemjata ... epa brat toa bilo od vremeto na Tito be druze.

Koga toa ja vikale Brazil od Evropa koga odese Tito po zemjata ... epa brat toa bilo od vremeto na Tito be druze.

нема врска со тито, бразил одсекогаш најмногу дури сакал да игра пријателски натпревари со југославија зашто имале јаки техничари и сличен стил на игра.

Кој и состав да бил најверојатно ќе се испокарале измеѓу себе, новинарите би долеале масло на огинот и сето тоа би се завршило уште пред да почне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom