Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Мене само ме интересира дали ја пуштил барем "Adagio For Strings".

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.900
Јок колку што разбрав само Love come again ја пуштил.. Иначе по коментариве што како било,па и не ми е толку криво што не бев

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Јок колку што разбрав само Love come again ја пуштил.. Иначе по коментариве што како било,па и не ми е толку криво што не бев
Значи сепак бев во право кога го пишав ова :).
http://forum.kajgana.com/showthread.php?51835-Tiesto-Метрополис-Арена-01.09.2010&p=3646465&viewfull=1#post3646465

PS: секоја почит до Navigator & Satellite, али 700 денари за да ги слушам нив (мада на најдобро озвучување и осветлување) е многу. Не е ова навреда, туку само споредба колку бил лош Тиесто (според коментарите овде и на clubbersguide).

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Абе каков Adagio For Strings, не пушти ништо од старите хитови. Love comes again едино и несакајки на момент му се испушти Elements of Life мислам. Се на се тоа беше, катастрофа.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Според муабетиве имам претстава дека на PVD беше подобро од оваа журка ? (на ПВД бев на оваа не па за да не ми е криво :) )

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
од стариот албум само
trafic и love comes again

иначе тиесто дојде точно во 1ч
до 1-30 некаде беше интересно интересни траки од новиот албум , после 1-30
нинтендо хаус што никој не го знаеше ... до кај негде 2-30
тогаш почна со trafic , па следеше swedish haus mafia - one , па love comes again
и уште 2-3 траки од новиот албум така малце подобри
и после пак тиња :O

иначе цените стандард за урбан денс
100 - пиво
50 - вода
150 - редбул

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
i traffic ja pusti

--- надополнето ---

од стариот албум само
trafic и love comes again

иначе тиесто дојде точно во 1ч
до 1-30 некаде беше интересно интересни траки од новиот албум , после 1-30
нинтендо хаус што никој не го знаеше ... до кај негде 2-30
тогаш почна со trafic , па следеше swedish haus mafia - one , па love comes again
и уште 2-3 траки од новиот албум така малце подобри
и после пак тиња :O

иначе цените стандард за урбан денс
100 - пиво
50 - вода
150 - редбул
Немаше коњак и водка :(

Misha

шмизлеТО
Член од
28 март 2010
Мислења
44
Поени од реакции
1
Гледам повеќето од вас се разочарани. Мислам требаше да очекувате дека ќе биде вака, бидејќи знаевте дека ова е промоција на нај новиот албум, кој за жал е чиста комерцијала а не вистинскиот тиесто. Имаше атсмоферрња на некои од песните т.е на „по познатите од новиот албум“, и секако на добропознатите хитови од претходните албуми. Но Тиесто беше нешто нерасположен, публиката го поздравува тој си гледа во неговите копчиња и ич не се замара. Преку целата журка имаше ПМС фаца :icon_neut... А публиката, вакви сељачишта немам видено до сега. Се буткаат грабаат чанти, телефони и шо им дојде пред очи. Имаше и девојчиња од 13-14 години кои пафкаа, за да не ги „забележат“ седеа на земја и фино си пафкаа. Се на се беше многу послабо од претходните концерти. Да се надеваме дека Тиесто нема да продолжи во тој фазон.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
Одличен жур за мене :) Да не знае некој само кој беше ремиксот шо го пушти Сателајт после Тиесто, на On a good day - above and beyond??

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Навигатор имаше добар сет. Тиесто лошо започна, ама потоа растури.
Таму бев до 4:30 иако имав сила за уште, ама другарот не можел да издржи.Е од 4 до 4:30 беше ебење,место за денсање колку сакаш, мислам пак Сателајт пушташе.Кога излезе Бушава Азбука?

П

Паган-др

Гостин
Незнам шо толку кењате, викате ваков бил - онаков бил, му отидовте на журка после пак да кењате. Да, на моменти беше досадно, ама не значи дека целата журка беше за никаде. Што читам коментари ко најголемиот антиталент да пуштал музика, не Тиесто. Искрено си пројдов многу добро, башка тоа што се ме болеше уште од старт. За озвучувањето и светлото 10/10. Секоја чест за KLS.

H

-HRO

Гостин
Незнам за вас,и колкави фанови сте на Тиесто,ама синоќа журката беше одлична.Сите песни му беа топ и новиот албум му е одличен како и сите останати негови албуми.
Бев со големо друштво ,и таа „досада“ и тој „Тиесто“ што му е глупав или не-добар новиот албум како што некои од вас напоменуваат во своите постови не го забележав во ниту една минута од вчерашната журка.
Напротив,одлично се снајде во Скопје и направи прекрасна и незаборавна журка!
Нашите DJ's беа исто така топ,ама кога излезе Тиесто го видовме,слушнавме и доживеавме она вистинското!
Незнам врз база на што сте ги донеле вашите мислења (или не сте фанови или незнаете ниту една друга негова песна освен Traffic & Love comes again),ама знам дека ние сите бевме презадоволни од настапот.
Осветлувањето и звукот беа исто така одлични.
Немам коментар-се беше топ!

Kajgana Shop

На врв Bottom