Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

Misha

шмизлеТО
Член од
28 март 2010
Мислења
44
Поени од реакции
1
Браат како изгледат картите бее, многу се глупи хаха. Мене ми донесоа едни портокалови на нив писе регулар тикет. Никаде не пише дека се за тиесто. њтф? меен?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Уште со време да ве замолам(најискрено) да не се глупирате со она "уа уа" зошто стварно глупо звучи.
Ве молааааам!!!

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Кога бев мал премногу сакав да одам на Tiesto онака си викав кога ќе дојде денот да одам на него да го видам имав дома многу концерти на двд кои ги гледав и се замислував и јас таму, ама ете сега пораснав Тiesto ќе дојде и се супер само сега изгубив желба да одам не само што изгубив желба туку и одвратно ќе ми е да одам не знам зошто или можеби знам, заради таа цела комерцијална музика која ја прави и за тоа што ќе одат некои кои никогаш е слушнале за traffic, adagio for strings и некои од тоа време. Не е целта да се оди некаде само за да сликаме и да се фалиме дека бевме, меѓутоа се си е индивидуално секој си знае, јас признавам дека и да е нешто квалитетно од моментот кога ќе стане комерцијално јас почнувам да го одбегнувам најверојатно и Tiesto ја има истата судбина

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Со оглед дека на настапов во прв план ќе биде презентација на Kaleidoscope, кој патем воопшто не ми се свиѓа, силно се двоумам дали да присуствувам.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Кој е предвидениот број на карти во фан-пит делот?

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Картиве се дроп не ми го праат меракот нешо Регулар тикет нигде не пише за тиесто изглеа така ги праат пошо тоа што ке остане ќе ги стаат за други концерти за метрополис знам и за таламаска беа вакви нешо ако не се лажам :nesum:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Картиве се дроп не ми го праат меракот нешо Регулар тикет нигде не пише за тиесто изглеа така ги праат пошо тоа што ке остане ќе ги стаат за други концерти за метрополис знам и за таламаска беа вакви нешо ако не се лажам :nesum:
aко ми кажеш дека се истите карти што ги даваат кога организира URBAN DANCE журка , ке идам и ке рипнам од тераса одма ! :)

--- надополнето ---

И уште една работа

Кај ви текна у метрополис на 40 степени , не сте нормални стварно

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
Картиве им се феил, портокалова визитка стајл.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.093
Поени од реакции
1.656
Чекај, исти се ко на секоја UD журка? Мало картонче со залепено логото на UD?
Не, овие се портокалови и пишува со големи букви Regular ticket и толку нишо друго нема,го нема ни логото на urban dance.Барем Тиесто да пишеле негде.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Деновиве ќе идам да си земам карта за у фан-пит. Не сум го слушал чоеков одамна, у задње време викаат дека е тиња, али пошо УД организираат мислам дека ќе биде разорно! :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ба4ко журче нешо а у нешо а?
Екстази ба4ко екстази а..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Не дека му е многу добар новиот албум.. Да се слушне и во живо..

Земав карта, како матрикс е, зеленкаста, фан питот.

Kajgana Shop

На врв Bottom