С
сашенко
Гостин
Абе снешко да си направат со снегот на теренотУште малце ќе не можат топката да ја шутираат :/
Абе снешко да си направат со снегот на теренотУште малце ќе не можат топката да ја шутираат :/
И самиот тренер на Јуве изјави дека Лига на Европа не им е приоритетАх јувентус, кој клуб бевте на времето, сега не можете еден Лех да тепате и да се пласирате во осмина финале во Европа Лига ... жално, но вистинито.
Ако сакаа ќе одеа? Јувентус семоќни а?И самиот тренер на Јуве изјави дека Лига на Европа не им е приоритетАко сакаа да одат понатаму,ке одеа ...
не верувам дека е така! Ако не сакаа да одат немаше да ги извадат дел од првотимците да мрзнат на -40.И самиот тренер на Јуве изјави дека Лига на Европа не им е приоритетАко сакаа да одат понатаму,ке одеа ...
ali fakt e deka so toj prv tim so ispadnaa da ne mozat da gi tepat lech poznan e golema katastrofa pa i da igrale na -50 stepena kako na sibirАјде бе остајте ги Јувенташите на рает..според мене Јувентус во моментов и не заслужува ремет бидејќи на онаков терен и со онакви временски услови и Барселона не ќе поминеше подобро...зарем она беше фудбал???..па и тоа што испадна од ЛЕ и не е некоја трагедија бидејќи ова натпреварување не му е на одмет на екипи како Јувентус/Ливерпул кои се европски великани ...домашното првенство и обезбедување пласман во ЛШ за идната година му е приоритет на Јувентус а ова што испадна му ја олесна работата за да стигнат кон целта...!
Е де. Не е само јутјуб страна за видеа. Имаш мал милион други.inaku koj kur mu e na uefa be za youtube?
moze nekoj da kazi
da mu gi ebam pravata![]()
nemoze veke klip covek da izgleda so golovi
sramota e ova! so demek nemaat pari uefa i fifa pa sea nesto filmovi pravat a pleme mu jebem