UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.007
Поени од реакции
2.043
The countdown

NEXT MATCH

• Real Madrid vs FC Barcelona:
    in 7 hours, 2 minutes
:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ноер подобар од Касиљас........дај пратете го во Реал на Барса уште пред 1вото коло ќе им ја даваат титулата:helou:
И полека и бејл го правеа најдобар играч па човекот после вртелешката шо му ја даде на Мајкон го снема, така да полека, џабе само волку голем притисок му се прави на човекот.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.777
Поени од реакции
11.322
Ноер подобар од Касиљас........
Ќе видиме во финалето дали валдес или касиљас така лесно ќе ги бранат топките од гигс, руни, чича итн...или ќе пљачете :icon_lol: ;))))

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе видиме во финалето дали валдес или касиљас така лесно ќе ги бранат топките од гигс, руни, чича итн...или ќе пљачете :icon_lol: ;))))
1. Каде виде дека го спомнав Валдес во играчкава
2. Како можеш да споредуваш дете со легенда како Касиљас
3. Ќе видиме во финалето дали Руни, Гигс и Чича ќе стасаат до гол за да им шутнат на Валдес и Касиљас:smir:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
1. Каде виде дека го спомнав Валдес во играчкава
2. Како можеш да споредуваш дете со легенда како Касиљас
3. Ќе видиме во финалето дали Руни, Гигс и Чича ќе стасаат до гол за да им шутнат на Валдес и Касиљас:smir:
Вие шпанциве многу сте кренати на небо ама страв ми е да не се акните од цименто после не знам тогаш како ке дрдлат ке јадите витамини ... Сеа зборувајте имате време :smir:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ноер подобар од Касиљас........дај пратете го во Реал на Барса уште пред 1вото коло ќе им ја даваат титулата:helou:
И полека и бејл го правеа најдобар играч па човекот после вртелешката шо му ја даде на Мајкон го снема, така да полека, џабе само волку голем притисок му се прави на човекот.
Бејл имаше 2 фантастични утакмици против Интер, уште 3-4 солидни утакмици и многу потпросечни.
Ноер е фантастичен веќе неколку години, прв пат ми се случило тоа да гледам натпревари на еден тим за да видам како ќе брани голман, а не да гледам некаква си игра, килер пасови и слични работи. И на СП бранеше одлично, во Шалке уште пред тоа беше супер, сезонава е нешто посебно. Гледајќи ја одбраната пред него, Ноер ако не е најдобар голман на свет, сигурно е во Топ 3-те, со ван дер Цар и Касиљас. Баш ми е криво што таков голман ќе игра Лига Европа наредна сезона, ќе треба и во четврток да гледам натпревари.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
друже ај иди легни си колку пати го имаш глеано Ноер? Веке 2,3 години брани на ова ниво не е ко Бејл една сезона и толку само работата е што пола од тука 2,3 пати го имаат глеано Ноер и ке ми исправаат криви дрини како тоа киксер бил или незнам ти што смешно. Убаво ви кажа Боби кога последен пат некој голман од овие другиве бил у ситуација да брани на секои 2 мин 100% шанси. Ноер стана ѕвер во Шалке со никаква одбрана за разлика пример од Касиљас кои кога искочи Реал беше мегу најдобрите во светот. Затоа глејте малце бундес и после зборете ја не сум видел сеуште голман што на уште од 22,23 години брани како Ноер(освен Касиљас) а и башка Ноер е модерен голман има подобар дугачки пас од пола играчи во бундеслигата. Убаво кажа тој навивачот на Манчестер моментално најдобар стар голман Ван Дер Сар најдобар голман Касиљас али само бидејки времето на Ноер штотуку доага има 25 години сеа ке иде во поголем клуб.

--- надополнето ---

Вие шпанциве многу сте кренати на небо ама страв ми е да не се акните од цименто после не знам тогаш како ке дрдлат ке јадите витамини ... Сеа зборувајте имате време :smir:
кути ај со Барса тука ке биде некаде финалето али Реал ке го јадат на велико од Манчестер

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не дека сум за Шпанија ама и Ватикан да земе СП и ЕП, не на небо, не се опишува кај ќе бидат дигнати
Бејл имаше 2 фантастични утакмици против Интер, уште 3-4 солидни утакмици и многу потпросечни.
Ноер е фантастичен веќе неколку години, прв пат ми се случило тоа да гледам натпревари на еден тим за да видам како ќе брани голман, а не да гледам некаква си игра, килер пасови и слични работи. И на СП бранеше одлично, во Шалке уште пред тоа беше супер, сезонава е нешто посебно. Гледајќи ја одбраната пред него, Ноер ако не е најдобар голман на свет, сигурно е во Топ 3-те, со ван дер Цар и Касиљас. Баш ми е криво што таков голман ќе игра Лига Европа наредна сезона, ќе треба и во четврток да гледам натпревари.
Абе никаде не реков јас дека Ноер е слаб или нешто друго, ама за да го споредуваат со Касиљас има уште многу муви за лапање, и дај стварно решете се кој се најдобри голмани.
П.С. Нели Чех беше ѕвериште од голман и моментално е подобар од Касиљас кај е он?
@bayern_fan
Тоа сакам да кажам дека времето тек му доаѓа на Ноер, сега ќе го видме во Баерн шо и како ќе прави.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.777
Поени од реакции
11.322
Ќе видиме во финалето дали Руни, Гигс и Чича ќе стасаат до гол за да им шутнат на Валдес и Касиљас:smir:
Играм и јас сони, ок е ;)

Ама фергусон ќе го освои ова финале, без навреда до сите фанови.
А зошто? Бидејќи цел свет го потценува Манчестер Јунајтед, а не се свесни каков голем клуб е.
Фергусон го направи уште поголем, а Мурињо ќе видиме што ќе направи после него.
Поздрав ;)))

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Јака дискусија ..Оххххх боже...Кој е појак Нојер или Касиљас:kesa:

Ајдеееее Ноер одиграл една утакмица ии сега Нојер е Господ...А тоа дека Нојер 3 години брани вака одете на некој друг продавајте му, не на мене, ова е нешто посебно но дека вака брани 3 ггодини:uvo:..нема шанси
А тоа за споредба со Икер..
Абе класата е вечна а формата моментална...
И тоа е тоа што ги дели Легендите од Добрите..Икер вака брани 8 години а Нојер(без никаков андерестимејд)уште почнува

А тоа дека Шпанските навивачи ммногу летата..Со 100% право летат..
Манчестер ги гледав вчера и апсолутно не изиграа.Со таа игра да играат со било кој без разлика дали Реал и Барса нема до топката да се доближат...

Целата игра на Манчестер се базира на Руни и неговата игра мегу редови.Тоа Мурињо или Пеп никогаш нема да го дозволат..
1.Затоа што ке имаат посед на топка
2.Руни секогаш ке има играч на вратот
Не е тоа тоа ..Кога играше Роналдо или Гигс крило-во неговите најдобри денови (во Манчестер) по крилните позиции имаше пенетрација еден на еден..
Сега Фергусон игра со Парк и Валенсија кои примарно имаат задача да покриваат назад а напред се тежок просек..
Таа играа против Реал или Барса ке нема никаков ефект.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Играм и јас сони, ок е ;)

Ама фергусон ќе го освои ова финале, без навреда до сите фанови.
А зошто? Бидејќи цел свет го потценува Манчестер Јунајтед, а не се свесни каков голем клуб е.
Поздрав ;)))
Повеќе би кажал цел свет мисли дека е ова еден од најслабите тимови кој што стигнал до едно финале на ЛШ, што воопшто не е точно. Можеби се екипа со едни од послабите поединци кои стигнале до финале на ЛШ, но дефинитивно се еден од најдобрите тимови на кои им успеало истото.
Фантастични индивидуалци имаше и Реал Мадрид 2003-04-05 - Зидан, Роналдо, Фиго... но немаше тим.
Со Манчестер ситуацијата е обратна, + Фергусон, кој ќе биде одлучувачки фактор во финалето.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јака дискусија ..Оххххх боже...Кој е појак Нојер или Касиљас:kesa:

Ајдеееее Ноер одиграл една утакмица ии сега Нојер е Господ...А тоа дека Нојер 3 години брани вака одете на некој друг продавајте му, не на мене..

А тоа дека Шпанските навивачи ммногу летата..Со 100% право летат..
Манчестер ги гледав вчера и апсолутно не изиграа.Со таа игра да играат со било кој без разлика дали Реал и Барса нема до топката да се доближат...

Целата игра на Манчестер се базира на Руни и неговата игра мегу редови.Тоа Мурињо или Пеп никогаш нема да го дозволат..
1.Затоа што ке имаат посед на топка
2.Руни секогаш ке има играч на вратот
Не е тоа тоа ..Кога играше Роналдо или Гигс крило-во неговите најдобри денови (во Манчестер) по крилните позиции имаше пенетрација еден на еден..
Сега Фергусон игра со Парк и Валенсија кои примарно имаат задача да покриваат назад а напред се тежок просек..
Таа играа против Реал или Барса ке нема никаков ефект.
А реал преку кој играат или преку сите играчи дури и публиката ја играат? Барселона се знае од авион се гледа дека преку иниеста и чави се игра, се виде меси на светското колку е перфектен колку голој даде итн... Манчестер да во право си слаб состав има ама има ТАКТИКА , Нојер како шо гледаш е во ТОП форма нема шо тука да кажуваш оослаб бил итн...

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Видете јас воопшто не ве потценувам.мислам дека имате многу добра екипа не за џабе сте победници во Англија.Но мислам дека немата ИГРА со кој можете да се носите со Барселона и Реал ..

Незнам дали е само мој впечаток но така мислам.....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Без навреда фанови на Манчестер Јунајтед но и јас го делам истото размислување со BRUCE....ќе немам некој посебен фаворит во финалето но не гледам како Манчестер со Валенсија и Парк како ркила и Керик со Гигс како креативци ќе му се спротистават на супер креативните и квалитетните средни редови на Барса/Реал во таква битна утакмица....разбирам тоа дека топката се врти и Манчестер е преискусен тим за да дозволи да биди победен со врпалот на клупата НО посебно ако играат против Реал Мадрид во финалето не ми се верува Мурињо да дозволи изненадување ...

Kajgana Shop

На врв Bottom