UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас знам дека се поништуваат картоните само после излез од групите.
Ни тогаш не се поништуваат, ова со поништувањево важи само за СП, а ваљда и за ЕП, за ова неам инфо.

Да беше Пепе играч во ваша екипа, немаше толку многу да го напаѓате. Си доби казна од 10 утакмици за тоа од клипот поназад? Си доби. Затоа не серете многу. Во секоја екипа има играч кој игра прљаво.

First leg:
Chelsea - Barcelona
Second leg:
Barcelona - Chelsea

:toe:

И јас го сакам овој дуел, бидејќи според мене само челзи може да ја елиминира (има разлика од победи и елиминира да разјасниме) барселона (без оребро :icon_mrgr)

Е така...а за Манчестер, искрено не сакам да се паднеме со реал/барса/интер/шахтјор, останатово може, ем пари плус ќе кркне тимот ем во 4 најдобри ќе влезе, за следна сезона шо дал господ тоа, ама да паѓам во транс дека моите се најаки и дека ќе ви ги мачкаат екипите со по 6 гола разлика, не планирам, прво да видам, па ќе коментирам.

До тогаш, гледајте премиер и навивајте за Манчестер Јунајтед!

коеф за барса да освои лш е 1,6?
и на кладилнициве не му се сите ѕвезди на број

И јас го сакам овој дуел, бидејќи според мене само челзи може да ја елиминира (има разлика од победи и елиминира да разјасниме) барселона (без оребро :icon_mrgr)

Е така...а за Манчестер, искрено не сакам да се паднеме со реал/барса/интер/шахтјор, останатово може, ем пари плус ќе кркне тимот ем во 4 најдобри ќе влезе, за следна сезона шо дал господ тоа, ама да паѓам во транс дека моите се најаки и дека ќе ви ги мачкаат екипите со по 6 гола разлика, не планирам, прво да видам, па ќе коментирам.

До тогаш, гледајте премиер и навивајте за Манчестер Јунајтед!
Абе се ќе биди в ред, до 10та минута......кога комбинацијата од безосетност на Рамиреш и срамно преголема судиска заштита на играчите на Барселона ќе резултира со негов црвен картон. Јебига. :toe:
Ама јас верувам во Манчестер Јунајтед.

--- надополнето ---

Па арно е де шо, додуша можи да оди до 1,5, ама не е многу страшно.

На болен човек, не треба да му се замерува ко на здрав. :) сеа до душа болен и не треба да игра фудбал...

Пепе е психички нестабилен. Не е мрднат како Гатузо на секоја утакмица да се понаша неандрталски. Кога ќе му светнат будалите во глава го прави тоа. Ако често го следите Реал, тоа се дешава 2-3 пати у сезоната. Не го оправдувам, заслужува казна за ова, мислам дека и ќе ја добие. Се нервирам што некои фанови се прават ко во нивните тимови да немаат груби играчи...

Инаку, у 1/4 финале посакувам дуел Манчестер - Барса. Исто сум на мислење дека ако Барса добие и некоја од другите англиски екипи, Челзи или Тотенхем (озбилен сум за Тотенхем), ќе има големи шанси да отпадне.
моја желба за ждребот е...
Јунајтед - Барса
Челзи - Реал
Интер - Шалке (да ја решат конечо швабиве и италјаниве)
Шахтрој - Тотенхем

Ја па сакам вака :
Манчестер-Барселона
Интер -Реал
Челзи -Тотенхем
Шахтјор -Шалке

Овие болдираниве сакам да стигнат доста далеку :)

Абе во 1/2 финале да има 4 од Манчестер, Реал, Интер, Барса и Челзи....па ај и Тотенхем може да се додаде...

И не сакам да гледам 1/4 финале меѓу 2 англиски екипи..

Се понишутваат жолти после 4врт финале, за да може и со два жолти да играат во финале.

Ја посакувам да се падниме со Челзи, али во полу-финале, за сеа сакам некој полесен како на пример Шалке. А не би имал ништо против и сеа ако ги добиеме, сакам со нив затоа што немаме играно, а и имаат многу фини навивачи на форумов. :)

Реал - Шалке
Барса - Манчестер
Челзи - Шахтјор
Интер - Тотенхем

1300370894826.jpg

--- надополнето ---

не лажи народ

bwin - 2.20
bah - 2.25
bet365 - 2.30

пред реваншот со Арсенал беше околу 3
прилика ипол.

Сакам да глеам утакмица Интер вс. Реал, ама у финале :P

Не знам озбилно кој со кој би сакал да се паднат, би бил интересен дуел Интер-Реал, Барса-Манчестер и иам некое претчувство дека ќе се паднат Тотенхем со Шахтјор, а со оглед на тоа дека и двата клуба елиминираа две одлични екипи-би требало да биде тоа прилично интересен двомеч. Најмногу ќе се израдуваат тие што ќе паднат со Шалке :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom