Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека глеав во правилана на Уефа не е спомнато.. ама чим било така лани и сеа ќе така..Знам дека лани беше така, за светското ич не ми текнува.
Од кај тоа дека лани се поништувале картоните после четврт/осмина-финале ? Ја само памтам лани Мурињо кога изјави дека глупо е некој играч да го пропушти финалето заради некој картон од Септември месец.
И ја мислев така дека не пишува за тоаНе се поништуваат никогаш картоните.
Од кај тоа дека лани се поништувале картоните после четврт/осмина-финале ? Ја само памтам лани Мурињо кога изјави дека глупо е некој играч да го пропушти финалето заради некој картон од Септември месец.
Во колку сат и кога се ждрепките?
Инаку, ги сакам Интер, на послужавник.
Убаво памнтам дека лани стравувавме против Манчестер да не добие некој играч жолт, за да можи да игра во полуфинале. Не ми текнува за кој беше.
Во колку сат и кога се ждрепките
Епа ? Со Манчестер колку што памтам игравте во четврт-финале, што значи не се поништиле картоните кои ги заработиле претходно..![]()
Ван Бомел..Убаво памнтам дека лани стравувавме против Манчестер да не добие некој играч жолт, за да можи да игра во полуфинале. Не ми текнува за кој беше.
папаппа гатузо гомна да јадеЧовек шо го прави ова среде утакмица е ментално нестабилен. Ова да го направиш на улица на Голи Оток ќе те пратат.