UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се поништуваат никогаш картоните.

Гнаса е Пепе заедно со Рамос и двајцата се токму за у Реал. Другите клубови се многу подобри и не заслужуваат такви играчи. (= Кога играа 2-0 со Барселона имаше една убава изјава: Додека едните тепаа како магариња, другите играа фудбал.

Од кај тоа дека лани се поништувале картоните после четврт/осмина-финале ? Ја само памтам лани Мурињо кога изјави дека глупо е некој играч да го пропушти финалето заради некој картон од Септември месец.

Од кај тоа дека лани се поништувале картоните после четврт/осмина-финале ? Ја само памтам лани Мурињо кога изјави дека глупо е некој играч да го пропушти финалето заради некој картон од Септември месец.
Не се поништуваат никогаш картоните.
И ја мислев така дека не пишува за тоа

Article 21
Yellow and red cards

21.01 As a rule, a player who is sent off the field of play is suspended for the next
match in a UEFA club competition. The Control and Disciplinary Body is
entitled to augment this punishment. For serious offences the punishment
can be extended to all UEFA competition categories.
21.02 In case of repeated cautions, a player is suspended for the next competition
match:
a) after two cautions in two different qualifying matches, as well as after the
fourth caution during the qualifying phase;
b) from the first match in the group stage, after three cautions in three
different matches, as well as following any subsequent odd-numbered
caution (fifth, seventh, ninth, etc.).
21.03 Single yellow cards and pending suspensions are always carried forward
either to the next stage of the competition or to another club competition in
the current season. 31
21.04 Exceptionally, single cautions from the qualifying phase that have not
resulted in a suspension expire on completion of the qualifying phase in
question.
21.05 Cautions and pending yellow-card suspensions from club competition
matches expire at the end of the season.

Ама ако било така лани непамтам? :toe:
За светското знам така беше

Убаво памнтам дека лани стравувавме против Манчестер да не добие некој играч жолт, за да можи да игра во полуфинале. Не ми текнува за кој беше.

Во колку сат и кога се ждрепките?
Инаку, ги сакам Интер, на послужавник.

Во колку сат и кога се ждрепките?
Инаку, ги сакам Интер, на послужавник.

И јас ги сакам Интер ама проблемот е што Интер е голем залак и тешко се јади:)....

Јас не знам што се дувате дотолку фановите на Барселона??..вие со цел памет мислите дека Месси,Чави и останатите поединци го сакаат Интер за противник??..се лажете гадно ако мислите дека лесно ќе поминете покрај Интер бидејќи Интер не е Арсенал сам да се победи и да ги оставаат Месси/Иниеста да се играат со топката колку што сакаат..само времето ќе покажи кој со кого ќе се падни...се надевам дека Реал/Барселона/Манчестер нема да се паднат меѓусебно бидејќи секако дека сите би сакале да гледаме гигантскин полуфиналиња отколку шанса за финале да имаат Шахтор,Шалке или Тотенхем......!

Убаво памнтам дека лани стравувавме против Манчестер да не добие некој играч жолт, за да можи да игра во полуфинале. Не ми текнува за кој беше.

Епа ? Со Манчестер колку што памтам игравте во четврт-финале, што значи не се поништиле картоните кои ги заработиле претходно.. :)

--- надополнето ---

Во колку сат и кога се ждрепките

Утре од 12.

Епа ? Со Манчестер колку што памтам игравте во четврт-финале, што значи не се поништиле картоните кои ги заработиле претходно.. :)

Епа така, убаво пишав дека после 1/4 финале се поништуваат. До и ВО 1/4 финале што добијаш со здравје да си го носиш :) а во полуфинале сите чисти влегуваат.

Ај и јас да си ја кажам мојата желба
Barcelona- Chelsea
Shakthtar - Inter
Real Madrid - Schalke 04
Man Utd - Tottenham

Ван Бомел.. :)

Човек шо го прави ова среде утакмица е ментално нестабилен. Ова да го направиш на улица на Голи Оток ќе те пратат.
папаппа гатузо гомна да јаде

алоооооооооооооо како го пуштаат овој уште да игра!!!!!!!!!!!

Јас знам дека се поништуваат картоните само после излез од групите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom