UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.582
Мене овој момент воопшто не ме погоди а и не верувам дека некој фан на Интер се каеше за Ибрахимович во тој момент бидејќи сите знаеме дека тогаш Бенитез беше во топ форма и на неговите глупости му немаше крај..а не дека Ибрахимович кој знае колку беше добар што ни даде гол од пенал....за Ибрахимович се знае дека отиде во Барселона да освои ЛШ и беше елиминиран токму од тимот каде што замина за овој трофеј...поголема иронија амин...!
А, Ето си замина од Барселона затоа што веќе освои 2 ЛШ и веднаш наредната сезона во новиот клуб освои уште една ЛШ, притоа елиминирајќи го тимот во кој беше цар, а сепак си замина од непознати причини. Поголема причина за задоволство и самодоверба амин! :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
А, Ето си замина од Барселона затоа што веќе освои 2 ЛШ и веднаш наредната сезона во новиот клуб освои уште една ЛШ, притоа елиминирајќи го тимот во кој беше цар, а сепак си замина од непознати причини. Поголема причина за задоволство и самодоверба амин! :)
Тој вика дека бил избркан, и тоа тазе изјави има од пред 2-3 дена. Вика: бев избркан а не ми беше јасно зошто. Кога ќе ми текне дека го пратија со куферче со 50 милиони евра како да е младинец :pos:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Подосадна утакмица амин еј.
Честитки за Тотенхем се изборија момците и заслужија да идат даље.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
јако е како 90% Фан клуб Интер не го преболеа Ибра... онака“ не ни треба кој го ебе, шампиони сме без него’’ а овде први на тролање дојдоа :icon_lol:

не, не ја ставам сликава да ве дркам или како на Чобан кога му ги ставаме со Пипо и Милито сликите ... чисто да откриеме дали ова толку ве погоди?

иначе, ништо неоечкувано. Кога немаш зајре за асална торта- немаш. Мислам дека тоа што Меркел и Родни играа, треба нешто да ви долови од ситуацијава...

Озбилно, уште не го преболев. :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Јас не можам да спијам од кога си ојде Ибра од Интер, не знам за вас. :pos2:

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Се чека финале Челзи-Барселона.........

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чекајте финале од веќе фаворитите, ко лани Манчестер - Барселона, да не испадне да гледаме финале Шахтјор - Тотенхем.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Чекајте финале од веќе фаворитите, ко лани Манчестер - Барселона, да не испадне да гледаме финале Шахтјор - Тотенхем.
Нема нема:

Пројде времето кога Монако идеше до финале, Валенсија ќе станеше првак, Лидс играше полуфинале ако памтам добро итн... Сега се други времиња, секоја година кругот исто изгледа. Лион е најмала екипа која знае да се протурка ама и тоа не оди до крај.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Генерално досадна утакмица,со среќа нека им е на лондончаниве и нека им се падне некоја полесна екипа па да стигнат до полуфинале...
Kaко на пример која полесна екипа? Со сите освен Шалке (можеби) секако отпаѓаат. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Од кај тоа? :pos:
Имаше де, ме мрзи сега да се враќам во старата тема на датата кога беше ждрепката за 1/4 дуели =)

Вори напиша:
Што знам,можеби и Шахтјор би се вбројувале во оние условно кажано полесните екипи.Но,штом Тотенхем го елиминираше еден Милан,зошто да не го елиминира на пример Баерн или Интер.
Ова ми е муабетот.... Лани не знам ни дали имаше некој пост што гласеше дека финале ќе е Баерн - Интер.

В

Вори

Гостин
Што знам,можеби и Шахтјор би се вбројувале во оние условно кажано полесните екипи.Но,штом Тотенхем го елиминираше еден Милан,зошто да не го елиминира на пример Баерн или Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom