UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене овој момент воопшто не ме погоди а и не верувам дека некој фан на Интер се каеше за Ибрахимович во тој момент бидејќи сите знаеме дека тогаш Бенитез беше во топ форма и на неговите глупости му немаше крај..а не дека Ибрахимович кој знае колку беше добар што ни даде гол од пенал....за Ибрахимович се знае дека отиде во Барселона да освои ЛШ и беше елиминиран токму од тимот каде што замина за овој трофеј...поголема иронија амин...!

А, Ето си замина од Барселона затоа што веќе освои 2 ЛШ и веднаш наредната сезона во новиот клуб освои уште една ЛШ, притоа елиминирајќи го тимот во кој беше цар, а сепак си замина од непознати причини. Поголема причина за задоволство и самодоверба амин! :)

А, Ето си замина од Барселона затоа што веќе освои 2 ЛШ и веднаш наредната сезона во новиот клуб освои уште една ЛШ, притоа елиминирајќи го тимот во кој беше цар, а сепак си замина од непознати причини. Поголема причина за задоволство и самодоверба амин! :)
Тој вика дека бил избркан, и тоа тазе изјави има од пред 2-3 дена. Вика: бев избркан а не ми беше јасно зошто. Кога ќе ми текне дека го пратија со куферче со 50 милиони евра како да е младинец :pos:

Подосадна утакмица амин еј.
Честитки за Тотенхем се изборија момците и заслужија да идат даље.

јако е како 90% Фан клуб Интер не го преболеа Ибра... онака“ не ни треба кој го ебе, шампиони сме без него’’ а овде први на тролање дојдоа :icon_lol:

images

не, не ја ставам сликава да ве дркам или како на Чобан кога му ги ставаме со Пипо и Милито сликите ... чисто да откриеме дали ова толку ве погоди?

иначе, ништо неоечкувано. Кога немаш зајре за асална торта- немаш. Мислам дека тоа што Меркел и Родни играа, треба нешто да ви долови од ситуацијава...

30830389712695783635215.jpg

Озбилно, уште не го преболев. :)

Јас не можам да спијам од кога си ојде Ибра од Интер, не знам за вас. :pos2:

Се чека финале Челзи-Барселона.........

Чекајте финале од веќе фаворитите, ко лани Манчестер - Барселона, да не испадне да гледаме финале Шахтјор - Тотенхем.

Чекајте финале од веќе фаворитите, ко лани Манчестер - Барселона, да не испадне да гледаме финале Шахтјор - Тотенхем.
Нема нема:

Men+In+Black+3.png

Пројде времето кога Монако идеше до финале, Валенсија ќе станеше првак, Лидс играше полуфинале ако памтам добро итн... Сега се други времиња, секоја година кругот исто изгледа. Лион е најмала екипа која знае да се протурка ама и тоа не оди до крај.

Генерално досадна утакмица,со среќа нека им е на лондончаниве и нека им се падне некоја полесна екипа па да стигнат до полуфинале...

Kaко на пример која полесна екипа? Со сите освен Шалке (можеби) секако отпаѓаат. :)

Од кај тоа? :pos:

Имаше де, ме мрзи сега да се враќам во старата тема на датата кога беше ждрепката за 1/4 дуели =)

Вори напиша:
Што знам,можеби и Шахтјор би се вбројувале во оние условно кажано полесните екипи.Но,штом Тотенхем го елиминираше еден Милан,зошто да не го елиминира на пример Баерн или Интер.

Ова ми е муабетот.... Лани не знам ни дали имаше некој пост што гласеше дека финале ќе е Баерн - Интер.

Што знам,можеби и Шахтјор би се вбројувале во оние условно кажано полесните екипи.Но,штом Тотенхем го елиминираше еден Милан,зошто да не го елиминира на пример Баерн или Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom