UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Милан се слаб тим, не знам зашто толку многу очекувате од нив.
Јас ова одамна го тврдам но имаше и некои таленти кои прогнозираа финале Милан-Барселона...па кога би се сетил на оптимизмот на Марли:pos::pos::pos::pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
И не знам зошто мислите сите така за Ибра, ќе видите со Бари дали не е играч за големи натпревари, има два гола да им збрца и една асистенција до Пато ќе направи.

Знам дека Миланезиве ќе ми вратат другава недела ама морам, појако е од мене :)
Абе што е така така е, Ибра за Сериа А е измислен... а за во ЛШ има друг измислен - Инзаги ! :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ибра си продолжува и си продолжува...цела кариера голема утакмица не изигра :)

Робињо со шоуво заедно со Виља може да се прогласат ја најпрокопсани напаѓачи во денешницава, им требаат по 10 шанси да дадат најобичен гол.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.917
Поени од реакции
16.184
И не знам дали видовте, оној Џордан не помина ограда, се плашеше Гатузо од негде да не му улета.
Изгледа тој заврши работа, клучна алка беше што Тотенхем е во 1/4 финале...а и режисерот на преносот при крај на мечот го прикажа во кадар :)
Демек со Гатузо појаки ќе беа Милан :tv:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Честитки за Тотенхем, кога Интер изгуби таму сите се смееа, ама ете Тотенхем дома си игра многу добро заслужи да иде понатаму, Милан беше подобар оваа утакмица голманов не е нормален што одбрани и првата и втората, ама тоа е.

Шалке шампиони :tv:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.711
Поени од реакции
49.049
јако е како 90% Фан клуб Интер не го преболеа Ибра... онака“ не ни треба кој го ебе, шампиони сме без него’’ а овде први на тролање дојдоа :icon_lol:

не, не ја ставам сликава да ве дркам или како на Чобан кога му ги ставаме со Пипо и Милито сликите ... чисто да откриеме дали ова толку ве погоди?

иначе, ништо неоечкувано. Кога немаш зајре за асална торта- немаш. Мислам дека тоа што Меркел и Родни играа, треба нешто да ви долови од ситуацијава...

В

Вори

Гостин
Милан во целина беше далеку подобар и поубедлив,али некако среќата не ги сакаше.Тотенхем играше многу добро во одбрана и според мене Сандро беше најбољи вечерва.
Судиите пак некако потфрлија,Крауч требаше да биде пожолтен уште при вториот фаул,а не да го толерира цела утакмица.

Генерално досадна утакмица,со среќа нека им е на лондончаниве и нека им се падне некоја полесна екипа па да стигнат до полуфинале...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
јако е како 90% Фан клуб Интер не го преболеа Ибра... онака“ не ни треба кој го ебе, шампиони сме без него’’ а овде први на тролање дојдоа :icon_lol:

не, не ја ставам сликава да ве дркам или како на Чобан кога му ги ставаме со Пипо и Милито сликите ... чисто да откриеме дали ова толку ве погоди?

иначе, ништо неоечкувано. Кога немаш зајре за асална торта- немаш. Мислам дека тоа што Меркел и Родни играа, треба нешто да ви долови од ситуацијава...
Како може да не погоди? Си замина човекот и освоивме тројна круна, да беше он во тимот немаше да освоиме, зашто е јасно дека е нула во големи натпревари и дека со неговото заминување играта на Интер се промени, на подобро.
Да размислиш малце, не би го пишал ова.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Мене овој момент воопшто не ме погоди а и не верувам дека некој фан на Интер се каеше за Ибрахимович во тој момент бидејќи сите знаеме дека тогаш Бенитез беше во топ форма и на неговите глупости му немаше крај..а не дека Ибрахимович кој знае колку беше добар што ни даде гол од пенал....за Ибрахимович се знае дека отиде во Барселона да освои ЛШ и беше елиминиран токму од тимот каде што замина за овој трофеј...поголема иронија амин...!​

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.582
Да, бе го жалат Ибрахимович.:tv:
Чекајте, Миланези, за 1-2 сезони ќе сака да го никаутира Алегри. :pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.346
Честитки за Тотнем.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.711
Поени од реакции
49.049
разбирам ја све тоа, ама пак, симптоматично е што дојдовте и не ко што е ред ““ Милан го изеде, поима немаат’’ одма почнавте “Ибра е флоп ибра е флоп’’, мене тој феномен ми е интересен.. ко некои неразрешени емотивни прашања да имате со човеон..

едит. ^ Сандро не мен оф д меч, мен оф да година може да се каже. Не е можно секоја топка во него да погоди маме му ебам.. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom