UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан се слаб тим, не знам зашто толку многу очекувате од нив.

Јас ова одамна го тврдам но имаше и некои таленти кои прогнозираа финале Милан-Барселона...па кога би се сетил на оптимизмот на Марли:pos::pos::pos::pos:

И не знам зошто мислите сите така за Ибра, ќе видите со Бари дали не е играч за големи натпревари, има два гола да им збрца и една асистенција до Пато ќе направи.

Знам дека Миланезиве ќе ми вратат другава недела ама морам, појако е од мене :)
Абе што е така така е, Ибра за Сериа А е измислен... а за во ЛШ има друг измислен - Инзаги ! :)

Ибра си продолжува и си продолжува...цела кариера голема утакмица не изигра :)

Робињо со шоуво заедно со Виља може да се прогласат ја најпрокопсани напаѓачи во денешницава, им требаат по 10 шанси да дадат најобичен гол.

И не знам дали видовте, оној Џордан не помина ограда, се плашеше Гатузо од негде да не му улета.

Изгледа тој заврши работа, клучна алка беше што Тотенхем е во 1/4 финале...а и режисерот на преносот при крај на мечот го прикажа во кадар :)
Демек со Гатузо појаки ќе беа Милан :tv:

Честитки за Тотенхем, кога Интер изгуби таму сите се смееа, ама ете Тотенхем дома си игра многу добро заслужи да иде понатаму, Милан беше подобар оваа утакмица голманов не е нормален што одбрани и првата и втората, ама тоа е.

Шалке шампиони :tv:

јако е како 90% Фан клуб Интер не го преболеа Ибра... онака“ не ни треба кој го ебе, шампиони сме без него’’ а овде први на тролање дојдоа :icon_lol:

images

не, не ја ставам сликава да ве дркам или како на Чобан кога му ги ставаме со Пипо и Милито сликите ... чисто да откриеме дали ова толку ве погоди?

иначе, ништо неоечкувано. Кога немаш зајре за асална торта- немаш. Мислам дека тоа што Меркел и Родни играа, треба нешто да ви долови од ситуацијава...

Милан во целина беше далеку подобар и поубедлив,али некако среќата не ги сакаше.Тотенхем играше многу добро во одбрана и според мене Сандро беше најбољи вечерва.
Судиите пак некако потфрлија,Крауч требаше да биде пожолтен уште при вториот фаул,а не да го толерира цела утакмица.

Генерално досадна утакмица,со среќа нека им е на лондончаниве и нека им се падне некоја полесна екипа па да стигнат до полуфинале...

јако е како 90% Фан клуб Интер не го преболеа Ибра... онака“ не ни треба кој го ебе, шампиони сме без него’’ а овде први на тролање дојдоа :icon_lol:

images

не, не ја ставам сликава да ве дркам или како на Чобан кога му ги ставаме со Пипо и Милито сликите ... чисто да откриеме дали ова толку ве погоди?

иначе, ништо неоечкувано. Кога немаш зајре за асална торта- немаш. Мислам дека тоа што Меркел и Родни играа, треба нешто да ви долови од ситуацијава...
Како може да не погоди? Си замина човекот и освоивме тројна круна, да беше он во тимот немаше да освоиме, зашто е јасно дека е нула во големи натпревари и дека со неговото заминување играта на Интер се промени, на подобро.
Да размислиш малце, не би го пишал ова.

Мене овој момент воопшто не ме погоди а и не верувам дека некој фан на Интер се каеше за Ибрахимович во тој момент бидејќи сите знаеме дека тогаш Бенитез беше во топ форма и на неговите глупости му немаше крај..а не дека Ибрахимович кој знае колку беше добар што ни даде гол од пенал....за Ибрахимович се знае дека отиде во Барселона да освои ЛШ и беше елиминиран токму од тимот каде што замина за овој трофеј...поголема иронија амин...!​

Да, бе го жалат Ибрахимович.:tv:
Чекајте, Миланези, за 1-2 сезони ќе сака да го никаутира Алегри. :pos:

Честитки за Тотнем.

разбирам ја све тоа, ама пак, симптоматично е што дојдовте и не ко што е ред ““ Милан го изеде, поима немаат’’ одма почнавте “Ибра е флоп ибра е флоп’’, мене тој феномен ми е интересен.. ко некои неразрешени емотивни прашања да имате со човеон..

едит. ^ Сандро не мен оф д меч, мен оф да година може да се каже. Не е можно секоја топка во него да погоди маме му ебам.. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom