Џони Вајсмилер
Don't share my food
Милан се слаб тим, не знам зашто толку многу очекувате од нив.
Јас ова одамна го тврдам но имаше и некои таленти кои прогнозираа финале Милан-Барселона...па кога би се сетил на оптимизмот на Марли

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милан се слаб тим, не знам зашто толку многу очекувате од нив.
ДА:baeh:
Абе што е така така е, Ибра за Сериа А е измислен... а за во ЛШ има друг измислен - Инзаги !И не знам зошто мислите сите така за Ибра, ќе видите со Бари дали не е играч за големи натпревари, има два гола да им збрца и една асистенција до Пато ќе направи.
Знам дека Миланезиве ќе ми вратат другава недела ама морам, појако е од мене
И не знам дали видовте, оној Џордан не помина ограда, се плашеше Гатузо од негде да не му улета.
Како може да не погоди? Си замина човекот и освоивме тројна круна, да беше он во тимот немаше да освоиме, зашто е јасно дека е нула во големи натпревари и дека со неговото заминување играта на Интер се промени, на подобро.јако е како 90% Фан клуб Интер не го преболеа Ибра... онака“ не ни треба кој го ебе, шампиони сме без него’’ а овде први на тролање дојдоа
![]()
не, не ја ставам сликава да ве дркам или како на Чобан кога му ги ставаме со Пипо и Милито сликите ... чисто да откриеме дали ова толку ве погоди?
иначе, ништо неоечкувано. Кога немаш зајре за асална торта- немаш. Мислам дека тоа што Меркел и Родни играа, треба нешто да ви долови од ситуацијава...