UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го чепкајте Претседателот Муро бре.

Боби[Мкд];4133238 напиша:
Веќе пробав.... :icon_bigg
Абе можиме да се заебаваме со Баерн колку сакаме и за шо сакаме, ама годинава оди далеку, можеби и чекор повеќе од лани.

Што бидна сега ,може да пише тука по еден фан од Арсенал и Барса,кој како стои со повредите??!!
Не за друго,да знам дали Меси ќе биде приморан да игра лев бек :pos2:

Што бидна сега ,може да пише тука по еден фан од Арсенал и Барса,кој како стои со повредите??!!

Волкот и Ван Перси не играат сигурно.
Цеск и Сонг се повредени исто но имаат шанси да се вратат.

Пујол не игра со сигурност заради повредата !!! Пике има 1 меч бан заради жолти картони !!! Друго се е во ред !!!

Пујол не игра со сигурност заради повредата !!! Пике има 1 меч бан заради жолти картони !!! Друго се е во ред !!!

Како бе не? Па сеа негде на телевизијава слушнав дека требало да биде во 1 состав за овој меч. Или грешка сум нешо ја? 100% нема да игра?

Ууу... Пике го нема, Пујол го нема... Ова не е баш на арно, али у секој случај очекувам победа на Барселона со 3 или повеќе парчиња во мрежата на Арсенал. Нормално сите очекуваме отворен натпевар па верувам дека и Арсенал може да дијде до некој гол, така да мој тип е ГГ и 3+ !!! Верувам ќе има добар коефициент :)

Ууу... Пике го нема, Пујол го нема... Ова не е баш на арно, али у секој случај очекувам победа на Барселона со 3 или повеќе парчиња во мрежата на Арсенал. Нормално сите очекуваме отворен натпевар па верувам дека и Арсенал може да дијде до некој гол, така да мој тип е ГГ и 3+ !!! Верувам ќе има добар коефициент :)

За гг и 3+ треба да а за кец коефициентот е 1.3

Да беше барем Ван Перси ќе им дадеше сигурно едно кога веќе би биле без Пике и Пујол, а вака ќе трчка Николче...интересен реванш во секој случај. А Кики Роналдо ќе игра против Лион?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom