Хаха, нов заштитен знак на непобедливиот xD
Ѕвер е Жозево еј.
Веќе пробав.... :icon_biggБоби[Мкд];4133238 напиша:Ај пробај.
Абе можиме да се заебаваме со Баерн колку сакаме и за шо сакаме, ама годинава оди далеку, можеби и чекор повеќе од лани.
Волкот и Ван Перси не играат сигурно.Што бидна сега ,може да пише тука по еден фан од Арсенал и Барса,кој како стои со повредите??!!
Не за друго,да знам дали Меси ќе биде приморан да игра лев бек :pos2:
Пујол не игра со сигурност заради повредата !!! Пике има 1 меч бан заради жолти картони !!! Друго се е во ред !!!Што бидна сега ,може да пише тука по еден фан од Арсенал и Барса,кој како стои со повредите??!!
Не за друго,да знам дали Меси ќе биде приморан да игра лев бек :pos2:
Како бе не? Па сеа негде на телевизијава слушнав дека требало да биде во 1 состав за овој меч. Или грешка сум нешо ја? 100% нема да игра?Пујол не игра со сигурност заради повредата !!! Пике има 1 меч бан заради жолти картони !!! Друго се е во ред !!!
102,5 % за жал нема да игра !!!Како бе не? Па сеа негде на телевизијава слушнав дека требало да биде во 1 состав за овој меч. Или грешка сум нешо ја? 100% нема да игра?
Ууу... Пике го нема, Пујол го нема... Ова не е баш на арно, али у секој случај очекувам победа на Барселона со 3 или повеќе парчиња во мрежата на Арсенал. Нормално сите очекуваме отворен натпевар па верувам дека и Арсенал може да дијде до некој гол, така да мој тип е ГГ и 3+ !!! Верувам ќе има добар коефициент102,5 % за жал нема да игра !!!
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/03/06/n110306116138.html
За гг и 3+ треба да а за кец коефициентот е 1.3Ууу... Пике го нема, Пујол го нема... Ова не е баш на арно, али у секој случај очекувам победа на Барселона со 3 или повеќе парчиња во мрежата на Арсенал. Нормално сите очекуваме отворен натпевар па верувам дека и Арсенал може да дијде до некој гол, така да мој тип е ГГ и 3+ !!! Верувам ќе има добар коефициент
Нема потреба да ја играш 1, играј само ОДИ ПОНАТАМУ така ти е 1.40 коефициент!За гг и 3+ треба да а за кец коефициентот е 1.3
Не се знае ништо сеуште, али и Мурињо и тој самиот изјави дека ќе биде спремен за Лион.А Кики Роналдо ќе игра против Лион?
Почна Венгер како Ферги да прајт далавери