UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па од каде за Баерн 9 гласа тогаш :pos:

2221283587527.jpg

Че се сопна на трибините со копачкиве :baeh:

Викаш и двајцата да бидат суспендирани, или па не дај Боже, повредени??
Ако неможат да им помогнат на соиграчите на теренот, не верувам дека на трибините би биле со копачки. :baeh:

Ако неможат да им помогнат на соиграчите на теренот, не верувам дека на трибините би биле со копачки. :baeh:
А шо па на теренот, концерт да не одржува некој Барселона на Вембли? Нешто ко Queen на времето? :baeh:

А шо па на теренот, концерт да не одржува некој Барселона на Вембли? Нешто ко Queen на времето? :baeh:

:tv:

Кај е таа емоцијата на марли кај што човече јаде пуканки. :icon_lol:

Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав :)

Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав :)
Јас да бев Росел, на клоци ќе ги продадев на Интер, а за возврат би ги земал Мунтари и Карја.
Ууууу што сакам да сум Росел.

Јас да бев Росел, на клоци ќе ги продадев на Интер, а за возврат би ги земал Мунтари и Карја.
Ууууу што сакам да сум Росел.

Да го направеше ова потоа ќе те линчоваа каталонците на сред ноу камп:):)....

--- надополнето ---

како Росел на клоци двата ќе ги избркав :)

Клучниот збор(сосе сврзници):)

Адидас е спонзор и на Шпанија и Аргентина, го имаат тоа право. :helou:

И Роналдо е ист, само во обратна ситуација. Најк копачки, Адидас дрес.

Со кој производител на спортска опрема си има договор играчот, со такви копачки, стегачи и што не ќе си игра, без разлика на дресот =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom