M
Mario Gómez
Гостин
Па од каде за Баерн 9 гласа тогаш
Па од каде за Баерн 9 гласа тогаш
Топката со која ќе се игра финалето
Че се сопна на трибините со копачкиве :baeh:
Како убаво ќе им лежи на копачкиве и на двајцата на Вембли. :baeh:
Викаш и двајцата да бидат суспендирани, или па не дај Боже, повредени??Че се сопна на трибините со копачкиве :baeh:
А шо па на теренот, концерт да не одржува некој Барселона на Вембли? Нешто ко Queen на времето? :baeh:Викаш и двајцата да бидат суспендирани, или па не дај Боже, повредени??
Ако неможат да им помогнат на соиграчите на теренот, не верувам дека на трибините би биле со копачки. :baeh:
Викаш и двајцата да бидат суспендирани, или па не дај Боже, повредени??
Ако неможат да им помогнат на соиграчите на теренот, не верувам дека на трибините би биле со копачки. :baeh:
:tv:А шо па на теренот, концерт да не одржува некој Барселона на Вембли? Нешто ко Queen на времето? :baeh:
Јас да бев Росел, на клоци ќе ги продадев на Интер, а за возврат би ги земал Мунтари и Карја.Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав
Да го направеше ова потоа ќе те линчоваа каталонците на сред ноу камп....Јас да бев Росел, на клоци ќе ги продадев на Интер, а за возврат би ги земал Мунтари и Карја.
Ууууу што сакам да сум Росел.
Клучниот збор(сосе сврзници)како Росел на клоци двата ќе ги избркав
Адидас е спонзор и на Шпанија и Аргентина, го имаат тоа право. :helou:Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав
Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав
Боби направил 8 лажни јузериПа од каде за Баерн 9 гласа тогаш