M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топката со која ќе се игра финалето
![]()
![]()
Како убаво ќе им лежи на копачкиве и на двајцата на Вембли. :baeh:
Че се сопна на трибините со копачкиве :baeh:
А шо па на теренот, концерт да не одржува некој Барселона на Вембли? Нешто ко Queen на времето? :baeh:Викаш и двајцата да бидат суспендирани, или па не дај Боже, повредени??
Ако неможат да им помогнат на соиграчите на теренот, не верувам дека на трибините би биле со копачки. :baeh:
Викаш и двајцата да бидат суспендирани, или па не дај Боже, повредени??
Ако неможат да им помогнат на соиграчите на теренот, не верувам дека на трибините би биле со копачки. :baeh:
А шо па на теренот, концерт да не одржува некој Барселона на Вембли? Нешто ко Queen на времето? :baeh:
Јас да бев Росел, на клоци ќе ги продадев на Интер, а за возврат би ги земал Мунтари и Карја.Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав![]()
Јас да бев Росел, на клоци ќе ги продадев на Интер, а за возврат би ги земал Мунтари и Карја.
Ууууу што сакам да сум Росел.
како Росел на клоци двата ќе ги избркав![]()
Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав![]()
Меси и Виља промовираат и рекламираат копачки на аддидас..а во Барселона носат дрес од најк....,,Ах да бев јас како Росел на клоци двата ќе ги избркав![]()
Боби направил 8 лажни јузериПа од каде за Баерн 9 гласа тогаш![]()