UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Ja пишав x-1 ама женска ми x-2 ми ја ставила по грешка, и несакајќи ја фатив. :pos2:

Ме мрзи усб од моб да барам за слика, ај ваљда утре. :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
Зошто другите имаат проблем што Гатузо е втор капитен на Милан, ако повеќето навивачи на овој клуб немаат таков проблем???

Дајте луѓе по втор пат ви кажувам има нешто и друго освен Гатузо и Милан, доста го отекувавте... :smir:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Боби[Мкд];4097164 напиша:
^ Само еден фан на Манчестер вака ги хејташе Билан. :icon_lol:
Не знам. Во моментов само ми теквит на Чомбе, шо им беше ко татко пошо беше најголем таму.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дајте луѓе по втор пат ви кажувам има нешто и друго освен Гатузо и Милан, доста го отекувавте... :smir:
А бе ти можеш 100 пати да кажеш ама вечерва каубоецот е топ тема во цел фудбалски свет и имаме намера до максимум да уживаме. Чек кога ќе се појават дечкиве што се занимаваат со графика... :)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Зошто другите имаат проблем што Гатузо е втор капитен на Милан, ако повеќето навивачи на овој клуб немаат таков проблем???

Кажи им друже.

Капитенот има привилегии кај судиите, така да и за некој поостар старт(било за жолт/црвен) во некои случаеви може да му прогледа низ прсти.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
^^Уживај тогаш... :) Рачунај како ни еднаш да не сум напишал. Не сум знаел дека тоа многу ве задоволувало... :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А бе ти можеш 100 пати да кажеш ама вечерва каубоецот е топ тема во цел фудбалски свет и имаме намера до максимум да уживаме. Чек кога ќе се појават дечкиве што се занимаваат со графика... :)
Кајгана не е кајгана ако не се изремети до ФУЛ.....така испадна работава :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Знаеш како викаше Кристиано Роналдо во оној босанскиот спот: Некад ја њих, некад они мене... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom