UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja пишав x-1 ама женска ми x-2 ми ја ставила по грешка, и несакајќи ја фатив. :pos2:

Ме мрзи усб од моб да барам за слика, ај ваљда утре. :)

Зошто другите имаат проблем што Гатузо е втор капитен на Милан, ако повеќето навивачи на овој клуб немаат таков проблем???

Дајте луѓе по втор пат ви кажувам има нешто и друго освен Гатузо и Милан, доста го отекувавте... :smir:

Боби[Мкд];4097164 напиша:
^ Само еден фан на Манчестер вака ги хејташе Билан. :icon_lol:
Не знам. Во моментов само ми теквит на Чомбе, шо им беше ко татко пошо беше најголем таму.

Дајте луѓе по втор пат ви кажувам има нешто и друго освен Гатузо и Милан, доста го отекувавте... :smir:
А бе ти можеш 100 пати да кажеш ама вечерва каубоецот е топ тема во цел фудбалски свет и имаме намера до максимум да уживаме. Чек кога ќе се појават дечкиве што се занимаваат со графика... :)

Зошто другите имаат проблем што Гатузо е втор капитен на Милан, ако повеќето навивачи на овој клуб немаат таков проблем???

Кажи им друже.

Капитенот има привилегии кај судиите, така да и за некој поостар старт(било за жолт/црвен) во некои случаеви може да му прогледа низ прсти.

^^Уживај тогаш... :) Рачунај како ни еднаш да не сум напишал. Не сум знаел дека тоа многу ве задоволувало... :)

А бе ти можеш 100 пати да кажеш ама вечерва каубоецот е топ тема во цел фудбалски свет и имаме намера до максимум да уживаме. Чек кога ќе се појават дечкиве што се занимаваат со графика... :)

Кајгана не е кајгана ако не се изремети до ФУЛ.....така испадна работава :)

Знаеш како викаше Кристиано Роналдо во оној босанскиот спот: Некад ја њих, некад они мене... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom