Не знам. Во моментов само ми теквит на Чомбе, шо им беше ко татко пошо беше најголем таму.Боби[Мкд];4097164 напиша:^ Само еден фан на Манчестер вака ги хејташе Билан.
Извинето каталонецу... ама и она што го пратиш го незнаеш... Пике лево!Е за последново си у право, не пратим потпросечни екипи ... sorry.
А бе ти можеш 100 пати да кажеш ама вечерва каубоецот е топ тема во цел фудбалски свет и имаме намера до максимум да уживаме. Чек кога ќе се појават дечкиве што се занимаваат со графика...Дајте луѓе по втор пат ви кажувам има нешто и друго освен Гатузо и Милан, доста го отекувавте... :smir:
Зошто другите имаат проблем што Гатузо е втор капитен на Милан, ако повеќето навивачи на овој клуб немаат таков проблем???
Дајте луѓе по втор пат ви кажувам има нешто и друго освен Гатузо и Милан, доста го отекувавте... :smir:
Не си свесен колку... :smir:^^Уживај тогаш... Рачунај како ни еднаш да не сум напишал. Не сум знаел дека тоа многу ве задоволувало...
Кајгана не е кајгана ако не се изремети до ФУЛ.....така испадна работаваА бе ти можеш 100 пати да кажеш ама вечерва каубоецот е топ тема во цел фудбалски свет и имаме намера до максимум да уживаме. Чек кога ќе се појават дечкиве што се занимаваат со графика...
Може не сум експерт, али знам да проценам некои работи. mwahИзвинето каталонецу... ама и она што го пратиш го незнаеш... Пике лево!
Чекај чекај,ќе почекаме до другата недела,само да не биде пискотници се слушаат од галичник до река ? :tv:Не си свесен колку... :smir:
Се е дозволено додека модераторот не не избрише:tv:Чекај чекај,ќе почекаме до другата недела,само да не биде пискотници се слушаат од галичник до река ? :tv:
Заш бе другата недела? утре бе мангуп :tv:Чекај чекај,ќе почекаме до другата недела,само да не биде пискотници се слушаат од галичник до река ? :tv:
Чекај чекај,ќе почекаме до другата недела,само да не биде пискотници се слушаат од галичник до река ? :tv: