UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Милан. Доколку го исклучија Фламини што и требаше, ќе беше истата песна, немаше да поминат центар, така да заслужена победа на Тотенхем. Физички каде каде поспремни, побрзи и за разлика од Милан имаа кој да повлече игра. Мислам дека некако потецнувачки гледаа према Тотенхем, демек ние искусните па кои се сега овие дебитанти, дали тоа првото место во Серија А ги дигнало толку или не знам што друго. Играта на Тотенхем беше многу јасна, играат во гости го имаат Ленон што може да им претрча 3ца на контра и да примаат гол. Додека да нападне Милан, Тотенхем веќе беше со 9 фудбалери позиционираи во одбрана, а Милан немаше средина или играч што ќе размрда и ќе направи акција која ќе придонесе посериозна шанса. Иако во второто полувреме имаа иницијатива сепак не успејаа, сите чекаа Ибра чуда да прави, додека Робињо не се виде нигде. Тука и Гомез беше мачка. Ќе биде доста интересно во Лондон, ќе се вратат некои повредени, Гатузо фала Богу нема да го гледам, а ако не игра Пирло шансите за Милан да победи таму се 20% според мене. Толку им се силите, реално.

Мислам дека некако потецнувачки гледаа према Тотенхем, демек ние искусните па кои се сега овие дебитанти, дали тоа првото место во Серија А ги дигнало толку или не знам што друго.

Ми е жал што во првенството се први и тоа малку ги крева во облаци ама во ЛШ се виде до каде е квалитетот, убедливо.

до толку Милан летаа во облаци и ги потценија Тотенхем што дури со 7 дефанзивци излегоа на терен

Едноставно само Рој Кин на времето во Манчестер можеше вака да се изглупира како Гатузо....!

Кин увек пиеше картони за вакви постапки, сеирот на темава е толку живнат дека помина неказнето :icon_lol:

--- надополнето ---

Ќе се започне со истрага

UEFA launch probe into AC Milan nutter Gennaro Gattuso after heated clash with Spurs coach Joe Jordan

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...obed-UEFA-clash-Joe-Jordan.html#ixzz1E7LujxcY

Бидејќи толку го сакаат ,вечер ќе го добијат ! ! ! :tv:

Мноху интересна изјава од Гаврдиола во врска со Фабрегас

Liga na sampioni e, se e mozno ali sepak mislam deka Barcelona ke pobedi povtorno. Pokvaliteten tim se spored mene.

Арсенал и Барса играат најубав фудбал, напаѓачки без бранење, така да вечер сакам да уживем у добар фудбал, пиво и чипс

до толку Милан летаа во облаци и ги потценија Тотенхем што дури со 7 дефанзивци излегоа на терен

Па јбг, тоа имаат на располагање, да не им остана некој офанзивен на клупа? А со понашањето ги потценија и те како, реагираа кај судиите на секој нормален старт, Робињо бараше картони да дели судијата за смешки, а Милан нели мораше да биде поштеден од црвени, Гатузо изиграваше маалски тепач, па дури на Крауч скокаше...циркус невиден. Ама едноставно нели, има и реванш, па ќе видиме што ќе се деси во Лондон.

Па јбг, тоа имаат на располагање, да не им остана некој офанзивен на клупа?

Пато? формацијата можеше да изгледа и вака

....Гатузо....Сидорф....
...........Робињо.....
.....Пато.....Ибра.....

која е каде каде поофанзивна

Уште Челзи и Манечстер,дека Арсенал ги сметам веќе не у 1/4 финале,него у финале :icon_bigg
Хахаххахахахахахахахахахахахааххахахахахахахахаха........за ФА Куп мислеше?
Моја прогноза 1-3 за Барса вечер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom