Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.846
- Поени од реакции
- 23.247
Финале : Челзи - Реал (во случај да ги помине Лион![]()
)) )
Се игра фудбал, не се бираат најубави дресови.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)) )
)) )
Со оглед на тоа дека си еден од подуховитите форумџии ова ќе го сфатам како една заебанција.
Мислам за првиот тим,вториот тим може ќе биде финалист.
Ја гледам што можам најоптимистички,ама финале е премногу голем дострел.Ја искрено не гледам некој што може да ја победи Барселона година,така да..
15/02/2011
Милан - Тотенхем
Валенсија - Шалке
16/02/2011
Арсенал - Барса
Рома - Шахтјор
22/02/2011
Копенхаген - Челзи
Лион - Реал
23/02/2011
Марсеј - Манчестер
Баерн - Интер
Искрено, мака ми е што нема да можам да го гледам Баерн - Интер.. Очекувам ептен интересен дуел, ама тоа е... Сеа за жал ќе треба да гледам една од Копенхаген - Челзи и Лион - Реал, што според мене нема да бидат ептен интересени утакмици, оти Реал и Челзи минат 100%
Со оглед на то шо се по два натпревари во вечер, како одеа лани преносите на Канал 5 да не памти некој? Имаше на 5+ пренос од вториот дуел?
Ама сеа го нема Мурињо![]()
Мое мислење.
Рома - Шахтјор
Милан - Тотенхем
Валенсиjа - Шалке
Интер - Баерн
Лион - Реал М.
Арсенал - Барселона
Манчестер - Марсеј
Челзи - Копенхаген
Aбе јас ти кажувам за мене..А демек Манчестер Јунајтед не минат 100%?
Со оглед на то шо се по два натпревари во вечер, како одеа лани преносите на Канал 5 да не памти некој? Имаше на 5+ пренос од вториот дуел?
А демек Манчестер Јунајтед не минат 100%?