UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Де жити све не ми давајте прогнози. :)

Финале : Челзи - Реал (во случај да ги помине Лион :icon_lol: ;))) )

:pos:

Со оглед на тоа дека си еден од подуховитите форумџии ова ќе го сфатам како една заебанција.
Мислам за првиот тим,вториот тим може ќе биде финалист.

:pos:

Со оглед на тоа дека си еден од подуховитите форумџии ова ќе го сфатам како една заебанција.
Мислам за првиот тим,вториот тим може ќе биде финалист.

немој толку да бидиш песимист , гледај од позитивна страна за Челзи ....

Ја гледам што можам најоптимистички,ама финале е премногу голем дострел.Ја искрено не гледам некој што може да ја победи Барселона година,така да..

Ја гледам што можам најоптимистички,ама финале е премногу голем дострел.Ја искрено не гледам некој што може да ја победи Барселона година,така да..

Така викаа и лани :) SPRINKLES SPRINKLES !!!!!!!!

15/02/2011
Милан - Тотенхем
Валенсија - Шалке

16/02/2011
Арсенал - Барса
Рома - Шахтјор

22/02/2011
Копенхаген - Челзи
Лион - Реал

23/02/2011
Марсеј - Манчестер
Баерн - Интер

Искрено, мака ми е што нема да можам да го гледам Баерн - Интер.. Очекувам ептен интересен дуел, ама тоа е... Сеа за жал ќе треба да гледам една од Копенхаген - Челзи и Лион - Реал, што според мене нема да бидат ептен интересени утакмици, оти Реал и Челзи минат 100%

15/02/2011
Милан - Тотенхем
Валенсија - Шалке

16/02/2011
Арсенал - Барса
Рома - Шахтјор

22/02/2011
Копенхаген - Челзи
Лион - Реал

23/02/2011
Марсеј - Манчестер
Баерн - Интер

Искрено, мака ми е што нема да можам да го гледам Баерн - Интер.. Очекувам ептен интересен дуел, ама тоа е... Сеа за жал ќе треба да гледам една од Копенхаген - Челзи и Лион - Реал, што според мене нема да бидат ептен интересени утакмици, оти Реал и Челзи минат 100%

А демек Манчестер Јунајтед не минат 100%?

Со оглед на то шо се по два натпревари во вечер, како одеа лани преносите на Канал 5 да не памти некој? Имаше на 5+ пренос од вториот дуел?

Со оглед на то шо се по два натпревари во вечер, како одеа лани преносите на Канал 5 да не памти некој? Имаше на 5+ пренос од вториот дуел?

Немаше, тогаш баш се шпекулираше дека немаат право на 2 канали да пренесуваат.
Нели затоа беше фрката Арсенал-Барселона и Интер-ЦСКА.:)

--- надополнето ---

Ама сеа го нема Мурињо :icon_lol:

Го има и сега на едно друго место. Само лани беше The Special One, а сега е The Special Five.

Мое мислење.

Рома - Шахтјор
Милан - Тотенхем
Валенсиjа - Шалке
Интер - Баерн
Лион - Реал М.
Арсенал - Барселона
Манчестер - Марсеј
Челзи - Копенхаген

скроз исто мислам :) да не прам копипасте :)

Aбе јас ти кажувам за мене..:) Оти јас и со Жилина да игра ќе го гледам Манчестер пред било кој друг меч.. Сеа тебе можеби повеќе ти одговара овој распоред...не знам :)

Немаше, памтам кога бевме кај Филе у студио даваа Манчестер - Милан, а во исто време се играше и Реал - Лион. Им викавме да ни пуштат и 5+, ама ни рекоа дека ни на 5+ нема да ја даваат. Комбинирано пренесуваа на Канал 5.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom