^
Ова го поштувам. Фан на Барса без провокации и све, си кажува реално. :bravo:Тони:bravo::bravo:
Падна кладба..падна..

Пак ќе ти кажам, не ме плаши Реал, ме плаши Мурињо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^
Ова го поштувам. Фан на Барса без провокации и све, си кажува реално. :bravo:Тони:bravo::bravo:
Се кладивте со бришење? Охохо хахахахПадна кладба..падна..Е сега да ти кажам нешто..слабо пратиш Француско, појаки сте , да факт е на хартија сте појаки.. само не се залажувај со лошите резултати у првенството и со ЛШ и поразот од Шалке 3-0.. Од Реал како тим око не ми трепнуе, мене ме плаши само Мурињо и неговите фрик идеи за затворен фудбал,анти-фудбал со кој освои 2 титули во ЛШ.. Лани на Бернабе игравте со скоро ист тим, и видов како многу бргу паднавте после израмнувачкиот гол и можевме да ве стопиме со 2-3 гола разлика..
Се кладивте со бришење? Охохо хахахах
Иначе ако е за дефанзива, лани во Франција Лион се бранеше ли се бранеше, а Реал до сеа не сум го видел да се брани ни со Мурињо ни со Луксембурго. Единствено Лион си игра без притисок си шутира, си се брани, а Реал игра со притисок и комплекс. Тоа е проблемот.
Да бе се бранеа на Жерлан..ама затоа на Бернабе имавте среќа што не го јадевте 3-1,4-1.. после една статива и примен гол паднавте покосени како партизаните 41 година![]()
Тоа е, психологија, второ полувреме играа тотално без идеа, без цел, ко од спиење станати. Сакаа да направат нешто а немаа време, тешко е да правиш било што со таков притисок на глава.Да бе се бранеа на Жерлан..ама затоа на Бернабе имавте среќа што не го јадевте 3-1,4-1.. после една статива и примен гол паднавте покосени како партизаните 41 година![]()
Падна кладба..падна..Е сега да ти кажам нешто..слабо пратиш Француско, појаки сте , да факт е на хартија сте појаки.. само не се залажувај со лошите резултати у првенството и со ЛШ и поразот од Шалке 3-0.. Од Реал како тим око не ми трепнуе, мене ме плаши само Мурињо и неговите фрик идеи за затворен фудбал,анти-фудбал со кој освои 2 титули во ЛШ.. Лани на Бернабе игравте со скоро ист тим, и видов како многу бргу паднавте после израмнувачкиот гол и можевме да ве стопиме со 2-3 гола разлика..
Тоа е, психологија, второ полувреме играа тотално без идеа, без цел, ко од спиење станати. Сакаа да направат нешто а немаа време, тешко е да правиш било што со таков притисок на глава.
И незнам зошто Милан го прават фаворит во дуелот со Тотенхем јас повеќе шанси и давам на Тотенхем![]()
Зошто мислам дека ке одпадне Милан? : Заради тоа што не се сјајни во одбраната, натпреварот на Сан Сиро мислам дека нема да одлучи ништо резултатот ке биде или милинален за водство за Милан или ке биде нерешено така мислам.
Ама во Тоттенхам ке изгубат со 2-3 разлика заради слабата одбрана односно заради тоа што Тоттенхем се мн добри во нападот.
....не знам само од каде таков оптимизам кај некои фанови на Милан дека лесно ќе го поминат тотенхем???...
Кои подобри играчи ги има Шалке од Валенсија?Дај не ме смеј.Заради Раул сите од фан клубот навивате за Шалке.Исто мислам. Шалке некако ми делува како да сака повеќе да се замара во ЛШ, а Валенсија не е некоја веле сила, башка и Шалке има предност во подобри играчи.
Кои подобри играчи ги има Шалке од Валенсија?Дај не ме смеј.Заради Раул сите од фан клубот навивате за Шалке.
јбг брат судбинаЕее абе уште од 1/8 финале ли ќе испаднеме?![]()