WIMBLEDON 2010 (21/06-04/07)

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
ЦЦЦ.. само по 1 меч на ден ли ќе дават овие бе?? :tapp:

С

сашенко

Гостин
God bless you.Федерер-Надал би било совршенство...Едвај чекам..

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Вамос Рафа.....мојот човек сигурно иде до полуфинале ....каде може да се сретне со Енди Мареј :))))

Ф

Фил Ајви

Гостин
Едвај чекам, да се сретнеме Федерер - Надал. На трева. ))
е нема да се сретнете :tv:

ајде сада фино лепо сви пред tv да видите како се добија меч са нулом :tv: :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
е нема да се сретнете :tv:

ајде сада фино лепо сви пред tv да видите како се добија меч са нулом :tv: :)
Са нулом?? :tv:

Него ај да не провоцирам и Хјуит телето губи 1:0.. Па на 5:5 и 40-15 на твој сервис се дозволува ли да ти земат брејк бе? :tapp:

Едит: Иначе шо нема да се сретнат, нема.. :)

--- надополнето ---

Е сеа е веќе друга песна...:)....и за мојот и за твојот :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Честито една многу тешка јадна победа на Федерер...глеам јадете одма гомна хејтери бла бла бла:tapp:
Што да правам коа е камен типот, влегува во ризик против некој изгубен тенисер. Нели е тапа на твојата омилена подлога, да се мучиш? Па ако е омилена се подготвуваш добро, им влегуваш на послабите и ги праиш салата...не се замараш. Финиш, Крај, Енд:pipi:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еве брејк за Рохус,0-2.Ах Ноле Ноле,те чекаат тешки моменти но ти не си од тие среќковците кои вртат натпревар.

--- надополнето ---

Добро е го врати,2-1,ај белки ќе го послужи и него среќата еднаш.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Јас не гледав денес ниту еден меч :kesa: само слушнав дека Федерер губел 2-0 во сетој и победил 2-3

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Честито една многу тешка јадна победа на Федерер...глеам јадете одма гомна хејтери бла бла бла:tapp:
Што да правам коа е камен типот, влегува во ризик против некој изгубен тенисер. Нели е тапа на твојата омилена подлога, да се мучиш? Па ако е омилена се подготвуваш добро, им влегуваш на послабите и ги праиш салата...не се замараш. Финиш, Крај, Енд:pipi:
Оди бее, немаш никакво право да наречиш било кој од топ 100 на АТП камен, камоли Федерер. Сфати каков живот водат и од што се се откажале, па осуди се уште еднаш било каков коментар да дајш за било кој тенисер, спортист, whatever.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ја незнам Федерер што сакате да направи па да престанете со тие провинцијалски коментари.

Само едно прашање до сите.....Дали некој во историјата на тенисот има освоено повеќе од 16 Гренд Слем Титули?

Ако има,кажете го кој е тој,па може да збориме на исто ниво.Вака гледајте клипчиња и учете!

п.с.

Ја му се дивам,како наоѓа сеуште мотивација,кога едноставно не постои работа која ја нема достигнато во тенисот!Такашто секоја чест.После рекордни 16 гренд слема,уште се замара таму со разни клошари,значи дише за тенисот!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Значи доста тешок ден денес за фаворитите..
Чилиќ и Љубичиќ елиминирани,Федерер и Давиденко се вадаеа од мртвите,и Ноле се мачаше некако,на моменти играше и добро и лошо.Но како и да е,поминаја сите тројца,едино ми е криво за Чилиќ,зашто дечкото ептен добар е,ова не му било само негов ден.
Со Дент,мислам дека Ноле не би требало да има проблем!

T

The Cryptkeeper

Гостин
Не играше лошо Федерер туку другиов беше ѕвер. Ништо страшно добри познавачи на тенисот (поготово тие што играле некад) знаат дека не е воопшто лесно дури кога играш и со неколку класи послаб од тебе.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Значи,првово коло мене ме изненади,го чекам Надал да видам дали и тој на лошо ќе ме изнаенади мада се сомневам.Го гледав Ноле и Федерер,за прво коло многу слабо,од мртвите се враќаа од комплетно непознати тенисери.Значи се заморија максимално уште првиот ден,5 сета силен замор,и после мачи се понатака.И не е дека они имаа лош ден,туку противниците на момент ги надиграа,што е прилично обесхрабрувачки за прво коло.Човек да се запраша што понатаму.
Не е лошо да има мала напнатос во еден меч или надигурвање и добар отпор,но ова беше многу повеќе од тоа.Не следев меч кај жените за да можам да коментирам.Баш ме интерсира таму како поминаа фаворитите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom