Ерекција, потенција, либидо...

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
Почитувани
Би сакал да ве прашам за 2 работи во врска со ерекцијата:
1Колку време ви е потрбно да постигнете оптимална ерекција?
2,После секс, колку време ви е потребно после оргазмот повторно да ја постигнете оптималната ерекција, стојко повторно да стане тврдко:toe:
Благодарам:vozbud:
:salut::salut::salut:

Ах... вака не се отвора тема... ти да пишеше што како па да кажеме ние другиве.

Пола минута оптимална, за време на предигра. И гледам да го извадам, да не сокинам боксерки. Ги качија ѓупките шо ги продават по пат. А после секс, well, си задржува колку толку ерекција, ако продолжам не паѓа. Инаку 10тина мин одмор со офтопик муабет, и кога ќе премине истиот во секс муабет, одма е пак дигнат, ама не оптимална нели, после секој оргазам губи на цврстина. Макс сум идел до 4, ама не си го осеќав веќе. :) И првото утро да се разбудам, а пилето да не пее насабајле. :)))

бате конзуле од битола, дај малку олади. знаеш колку теми имаш отворено за секс, за секс и пак за секс. оди малку трчај надвор нека те фати воздух, заборави некое време на цицки

Зависи колку сакаш да имаш секс и колку ти е пријатно. Ако ти е пријатно, многу брзо се постигнува ерекција (помалку од минута), а веројатно и побрзо ќе ти се врати после ејакулација.

До душа, малку е нејасно што подразбираш под „оптимална ерекција“. Ај малку подобјасни го ова.

По 9 избришани теми и 7 дена бан, конзул-бт се враќа со нова (стара!) тема.
Добро, има ли некој да му препорача добар психијатар на човеков?

n186036471804_3251.jpg

Konzul слушни го мојот совет.Излези од дома.

Конзул мајкин,ај иди на странава http://www.youjizz.com/ разгледај и пиши за колку време постигна оптимална ерекција.

Почитувани
Би сакал да ве прашам за 2 работи во врска со ерекцијата:
1Колку време ви е потрбно да постигнете оптимална ерекција?
2,После секс, колку време ви е потребно после оргазмот повторно да ја постигнете оптималната ерекција, стојко повторно да стане тврдко:toe:
Благодарам:vozbud:
:salut::salut::salut:

Не сум мерел тие времиња, единствено шо сум мерел е пролазно време то е кај мене 13:25
а ако имаш штоперица елај до кај мене ќе измериме и пред и по секс стартно време убрзање, јачина на удар, притисок, дужина, обем... се шо те интересира

По 9 избришани теми и 7 дена бан, конзул-бт се враќа со нова (стара!) тема.
Добро, има ли некој да му препорача добар психијатар на човеков?

n186036471804_3251.jpg

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ти беше тој со познатата реплика, партнерката три пати јас ниеднаш? :icon_lol: Само Леандра и Македонка за вакви :icon_lol:

Пола минута оптимална, за време на предигра. И гледам да го извадам, да не сокинам боксерки. Ги качија ѓупките шо ги продават по пат. А после секс, well, си задржува колку толку ерекција, ако продолжам не паѓа. Инаку 10тина мин одмор со офтопик муабет, и кога ќе премине истиот во секс муабет, одма е пак дигнат, ама не оптимална нели, после секој оргазам губи на цврстина. Макс сум идел до 4, ама не си го осеќав веќе. :) И првото утро да се разбудам, а пилето да не пее насабајле. :)))
jas i ti nesto rodnini ke da sme
ako ne sme rodnini ista marka sme
ist kako jas da sum go napisal citiranoto

jas i ti nesto rodnini ke da sme
ako ne sme rodnini ista marka sme
ist kako jas da sum go napisal citiranoto

Жешка е Мониче не?

--- надополнето ---

Не сум мерел тие времиња, единствено шо сум мерел е пролазно време то е кај мене 13:25
а ако имаш штоперица елај до кај мене ќе измериме и пред и по секс стартно време убрзање, јачина на удар, притисок, дужина, обем... се шо те интересира

Волумен на load?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom