Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
184829_1595425127414_1289539865_31301778_1812272_n.jpg

Ај кога ја затеравте...
0-3, 3-3, Победа во Финале, Карактер:
gerrard-benitez_1342262c.jpg

Ај и јас ќе бидам солидарен, па ќе ви помогнам да ја затвориМЕ темата побрзо. И знам дека уште не е 00:00 али на клипчево нема многу експлицитни сцени па може и на нешто пред 00:00:tv:
3:35
Да не ме сфатите погрешно, не ја рекламирам Пелистерка:nenene::icon_bigg, али Еленчето тука мора да се види...мерак ми е (и неа и е) да споделам со вас пошо така сте расположени моментално
btw, здраво на сите, долго време 'шпиунски' ве следам на форумов како страстен навивач на Интер и се надевам добредојден сум:helou:
Од време на време ќе ви пишувам и ја по малце. Некад и по поише:zlo:

И да се надоврзам и на темата, имам претчувство дека викендов уште повеќе ќе ЗАТОПЛИ ВО МИЛАНО[/B][/B] а сега и еленче нека ни ја затопли темава:icon_bigg

оваа зима е најладна во последните 5 години

133929.jpg

Бенитез напиша:
Види вака сега... У рацеве што сум као аргат, за тоа се виновни младинциве. Па цело време им покажував како треба да играме со раката, ама не ме слушаат па засукав ракавите и ете. Се случи што се случи, но важно беше дека покажав карактер, ги засукав ракавите онака карактерно и задоволен сум од она што досега го покажав!

Бидете среќни што од масава не ми се гледаат нозете.

rafael-benitez-inter-milan-serie-a-01.jpg

Рафа си размислува: напиша:
Еее кога ќе ми текне на старите добри времиња од Ливерпул... Лукас секој ден ми купуваше бурек со месо и јогурт а за возврат го ставав во прв тим... секој ден си бев најаден. А овде никој не ме слуша, никој нејќе по бурек да оди, ослабнав сирот јас.. коските ми се гледаат. А после сакаат резултати.. како?!
133929.jpg
133929.jpg

Ајде чим сакате да ја попуните побрзо, па да помогнеме.

:)

--- надополнето ---

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom