Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај кога ја затеравте...
0-3, 3-3, Победа во Финале, Карактер:
![]()
Ај кога ја затеравте...
0-3, 3-3, Победа во Финале, Карактер:
![]()
Фак, сакав да го поставам и јас
Фак, сакав да го поставам и јас![]()
Затопли и овде едно време, ама еве го пак заладиИ да се надоврзам и на темата, имам претчувство дека викендов уште повеќе ќе ЗАТОПЛИ ВО МИЛАНО
После 5 години зима, видовте малце сонце и вие кутрите...Затопли и овде едно време, ама еве го пак залади![]()
Бенитез напиша:Види вака сега... У рацеве што сум као аргат, за тоа се виновни младинциве. Па цело време им покажував како треба да играме со раката, ама не ме слушаат па засукав ракавите и ете. Се случи што се случи, но важно беше дека покажав карактер, ги засукав ракавите онака карактерно и задоволен сум од она што досега го покажав!
Бидете среќни што од масава не ми се гледаат нозете.
Рафа си размислува: напиша:Еее кога ќе ми текне на старите добри времиња од Ливерпул... Лукас секој ден ми купуваше бурек со месо и јогурт а за возврат го ставав во прв тим... секој ден си бев најаден. А овде никој не ме слуша, никој нејќе по бурек да оди, ослабнав сирот јас.. коските ми се гледаат. А после сакаат резултати.. како?!![]()
![]()